ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Νέα μαλλιά για μια ζωή – 8000 τρίχες μόνο 2000 ευρώ!

Η τριχόπτωση και η αραίωση είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που αμαυρώνει την εικόνα, όχι μόνο του άντρα, αλλά και της γυναίκας, και βλάπτει την αυτοπεποίθησή τους.

Σας προσφέρουμε 8000 τρίχες με 2000 ευρώ!

Τι είναι η μεταμόσχευση FUE και πώς γίνεται;

Η FUE είναι ελάχιστα επεμβατική μέθοδος μεταφοράς υγιών τριχοθυλακίων από μια περιοχή σταθερής τριχοφυίας (συνήθως τα πίσω ή πλαϊνά του κεφαλιού) στην προβληματική περιοχή (λήπτρια.) Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, έχει διάρκεια λίγων ωρών (4-7). Βασίζεται στη μεμονωμένη εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στην εμφύτευσή τους ένα προς ένα στην περιοχή της αραίωσης.

Τι αποτελέσματα έχει;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμα, κι ας μην είναι άμεσα ορατά. Η όποια τριχόπτωση τις πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση θεωρείται φυσιολογική και αναμενόμενη και δε θα πρέπει να ανησυχεί τον ασθενή. Από τη στιγμή που οι θύλακες βρίσκονται στη θέση τους, θα συνεχίσουν να αναγεννούν νέες τρίχες μέσα στους επόμενους μήνες, αυξάνοντας σταδιακά την πυκνότητα του τριχωτού και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, που είναι οριστικό 12-18 μήνες μετά την επέμβαση.

Κερδίστε την προσφορά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Contact Us