ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Νέα μαλλιά για μια ζωή – 8000 τρίχες μόνο 2000 ευρώ!

Νέα μαλλιά για μια ζωή! Η τριχόπτωση και η αραίωση είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που αμαυρώνει την εικόνα, όχι μόνο του άντρα, αλλά και της γυναίκας, και βλάπτει την αυτοπεποίθησή τους.

Νέα μαλλιά με την προσφορά των Dr Figura.

Σας προσφέρουμε 2300 τριχοθυλάκια – 8000 τρίχες με 2000 ευρώ!

Τι είναι η μεταμόσχευση FUE και πώς γίνεται;

Η FUE είναι ελάχιστα επεμβατική μέθοδος μεταφοράς υγιών τριχοθυλακίων από μια περιοχή σταθερής τριχοφυίας (συνήθως τα πίσω ή πλαϊνά του κεφαλιού) στην προβληματική περιοχή (λήπτρια.) Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, έχει διάρκεια λίγων ωρών (4-7). Βασίζεται στη μεμονωμένη εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και στην εμφύτευσή τους ένα προς ένα στην περιοχή της αραίωσης.

Τι αποτελέσματα έχει;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμα, κι ας μην είναι άμεσα ορατά. Η όποια τριχόπτωση τις πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση θεωρείται φυσιολογική και αναμενόμενη και δε θα πρέπει να ανησυχεί τον ασθενή. Από τη στιγμή που οι θύλακες βρίσκονται στη θέση τους, θα συνεχίσουν να αναγεννούν νέες τρίχες μέσα στους επόμενους μήνες. H πυκνότητα του τριχωτού αυξάνεται σταδιακά και το τελικό αποτέλεσμα είναι οριστικό 12-18 μήνες μετά την επέμβαση.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία;

Ο χρόνος αποπεράτωσης της διαδικασίας εξαρτάται από τον αριθμό των εξαχθέντων μοσχευμάτων. Συνεπώς το χρονικό διάστημα ποικίλει.

Χαρακτηριστικά, μία μικρή διαδικασία της τάξεως των 500 μοσχευμάτων διαρκεί 2-3 ώρες, ενώ μια μεγαλύτερη διαδικασία 2.500-3.000 μοσχευμάτων απαιτεί τουλάχιστον δύο ημέρες.

Κερδίστε την προσφορά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Contact Us