ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορά: 2500 τρίχες στα 799 ευρώ με τη μέθοδο FUE!

Σας προσφέρουμε 2500 τρίχες στα 799 ευρώ με τη μέθοδο FUE!

Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE (Follicular Unit Extraction) ή μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών με μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων.

Η Follicular Unit Extraction είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών και τείνει να επικρατήσει παγκοσμίως, καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική. Για την εφαρμογή της μεταμόσχευσης μαλλιών με την συγκεκριμένη τεχνική απαιτείται μακρά και εξειδικευμένη εκπαίδευση από την ιατρική ομάδα καθώς είναι πολύ λεπτομερής και δύσκολη τεχνική, με συνέπεια να θεωρείται εξαιρετικά απαιτητική μέθοδος.

Ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων κατά την τοποθέτησή τους, αποτελούν έναν από τους κρισιμότερους παράγοντες για την επιτυχία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων κατά την Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE είναι εντελώς εξατομικευμένα και πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ασθενούς και να πληρούν τρεις βασικές προυποθέσεις:

-H μεταμόσχευση μαλλιών να έχει τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες στη δότρια και λήπτρια χώρα (όχι ουλές, ομοιόμορφη κάλυψη),

-Η Follicular Unit Extraction μπορεί να παράγει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα

-H μέθοδος να προσδίδει τη μέγιστη δυνατή πυκνότητα, λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος της συνεδρίας, τα διαθέσιμα τριχοθυλάκια και τις ανάγκες του ασθενούς.

 

Κερδίστε την προσφορά μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Contact Us