Νέα

5 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο οι περισσότεροι από εμάς ενδιαφέρονται να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα Dr Figura έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στο διοδικό Laser λόγω της αποτελεσματικότητας του ενάντια στην έντονη τριχοφυΐα. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις γύρω από το διοδικό Laser τις οποίες θα απαντήσουμε παρακάτω.

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER;
Το Διοδικό Laser αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης και εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810nm η οποία απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας και καταστρέφει τον θύλακα της χωρίς να επηρεάζει τη μελανίνη της επιδερμίδας ή του υπόλοιπου οργανισμού.

2. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΙΚΟΥ LASER;
– Εφαρμόζεται όλο το χρόνο και σε μαυρισμένες επιδερμίδες
– Ασφαλές και αποτελεσματικό Laser
– Μικρότερο αριθμό εφαρμογών χωρίς την ανάγκη επαναληπτικής συνεδρίας μέσα στο μήνα
– Μειωμένη αίσθηση του πόνου και δεν απαιτείται αποθεραπεία.

3. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Το Διοδικό Laser έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η συχνότητα εμφάνισης των τριχών μειώνονται αισθητά με τις συνεδρίες ενώ το δέρμα γίνεται απαλό και λείο. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεδριών το αποτέλεσμα είναι η μόνιμη καταστροφή των τριχών κατά 80 με 90%.

4. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER ΑΣΦΑΛΕΣ;
Το διοδικό Laser είναι απόλυτα ασφαλές καθώς στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας. Συνήθως παρατηρείται ελαφρύς ερεθισμός στο δέρμα γύρω από τους θύλακες της τρίχας, ο οποίος διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

5. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;
Η αποτρίχωση με διοδικό Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει έντονη τριχοφυΐα. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές είναι τα πόδια, οι μασχάλες, το άνω χείλος, το μπικίνι και τα χέρια για τις γυναίκες. Για τους άνδρες είναι η περιοχή της πλάτης, οι ώμοι, αλλά και το στήθος.

 

Επισκεφτείτε το Dr Figura και ενημερωθείτε για το διοδικό Laser και το κόστος του από το εξειδικευμένο μας προσωπικό.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)