ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

video-img

DR FIGURA

Μεταμόσχευση Μαλλιών (FUE)


Η Μεταμόσχευση Μαλλιών Dr figura (Follicular Unit Extraction) αποτελεί θεραπεία αποκατάστασης του τριχωτού, κατά την διάρκεια της οποίας μεταφέρονται υγιή τριχοθυλάκια σε περιοχές της κεφαλής που εμφανίζουν αραίωση ή τέλεια έλλειψη.

Q & A

Τι είναι η FUE;

Η FUE (Follicular Unit Εxcision) είναι η δημοφιλέστερη και πλέον προηγμένη μέθοδος για την αποκατάσταση των κενών που δημιουργεί η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία. Αποτελεί ελαφρώς επεμβατική μέθοδο με εντυπωσιακά και κυρίως φυσικά αποτελέσματα.

 

Πώς εφαρμόζεται η Μεταμόσχευση Μαλλιών Dr figura;

Η διαδικασία εφαρμογής αφορά την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων, συνήθως από το πίσω ή το πλαϊνό μέρος της κεφαλής. Σπανίως λαμβάνονται και τριχοθυλάκια από το στήθος ή τα γένια.

Τα μοσχεύματα λαμβάνονται, από της παραπάνω περιοχές, με όργανα μικροχειρουργικής επέμβασης. Μετά την διάνοιξη μίκρο-οπών στη πάσχουσα περιοχή ακολουθεί η διαδικασία εμφύτευσης των μοσχευμάτων.

Η τοποθέτηση και η πυκνότητα των νέων τριχοθυλακίων γίνεται πάντοτε με γνώμονα το αρχικό μοτίβο του τριχωτού της κεφαλής ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και αισθητικά άρτιο.

Είναι επώδυνη;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμόζεται τοπική αναισθησία καθιστώντας την εφαρμογή άνετη και κυρίως ανώδυνη για τον χρήστη.

 

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία ;

Ο χρόνος αποπεράτωσης της διαδικασίας εξαρτάται από τον αριθμό των εξαχθέντων μοσχευμάτων. Συνεπώς το χρονικό διάστημα ποικίλει.

Χαρακτηριστικά, μία μικρή διαδικασία της τάξεως των 500 μοσχευμάτων διαρκεί 2-3 ώρες, ενώ μια μεγαλύτερη διαδικασία 2.500-3.000 μοσχευμάτων απαιτεί τουλάχιστον δύο ημέρες.

 

Υπάρχει χρόνος επούλωσης;

Ο μέσος χρόνος επούλωσης είναι μικρότερος των 7 ημερών ενώ δεν υπάρχει σχεδόν κανένας μετεγχειρητικός πόνος ή δυσφορία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Αφού υποβληθείτε στην FUE τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η αρχικώς μεταμοσχευμένη τρίχα θα πέσει λίγες εβδομάδες μετά τη διαδικασία ενώ τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν 12 εβδομάδες μετά. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ορατό έναν χρόνο μετά τη διαδικασία.

 

Είναι φυσικά;

Η εφαρμογή της διαδικασίας και τα αποτελέσματα αυτής είναι πλήρως εξατομικευμένα. Εφαρμόζονται βάσει των φυσικών χαρακτηριστικών της κεφαλής σεβόμενα τη συμμετρία και αρμονία του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι υψηλής αισθητικής χωρίς να ξενίζουν τον δέκτη. Αγκαλιάζουν το πρόσωπο και αντανακλούν φυσικότητα και λάμψη.

Ποιο είναι το κόστος της διαδικασίας;

Δεδομένου του εξατομικευμένου χαρακτήρα της διαδικασίας, το κόστος προκύπτει από το μέγεθος το προβλήματος που χρήζει αντιμετώπισης. Σε κάθε περίπτωση η διάγνωση παρέχεται από τους ιατρούς μας δωρεάν.

 

Τολμήστε την αλλαγή…

 

Μεταμόσχευση Μαλλιών Dr figura με εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτια επιστημονική γνώση!

1 2 3 4 5 6 7
5 5 6 4 3 2 1 1 2
4 5 5 6 7

Μάθετε το κόστος μεταμόσχευσης και κερδίστε 1 PRP αυξιτικής μαλλιών στα 29!

Υπολογισμος Κοστους

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η πολυετής εμπειρία των ιατρών μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχουν γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, εγγυώμενοι την προσθήκη ακόμα και 4000 τριχοθυλακίων, εφόσον η δότρια περιοχή το επιτρέπει.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)