Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αναίκαμκτη και απόλυτα ασφαλής.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

video-img

DR FIGURA

Τριχόπτωση και Ενέσιμη Μεσοθεραπεία


Η μεσοθεραπεία κατά της τριχόπτωσης αποτελεί μέθοδο κατά την διάρκεια της οποίας ενισχύεται το τριχωτό της κεφαλής με ένα ειδικό κοκτέιλ βιταμινών, αυξητικών παραγόντων, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικών και άλλων δραστικών συστατικών τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για τη θρέψη και την υγιή ανάπτυξη των τριχοθυλάκων.

Πως εφαρμόζεται η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία;

Η θεραπεία εφαρμόζεται ενέσιμα στο τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνοντας την αιματική ροή του δέρματος και δημιουργώντας ευνοϊκό περιβάλλον για την ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.

Η καλύτερη κυκλοφορία επιτρέπει στους θύλακες των τριχών να θρέφονται καλύτερα, γεγονός που ευνοεί την αναδημιουργία τριχών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει ιατρική διάγνωση, πρόγνωση και φυσικά εξατομίκευση της θεραπευτικής αγωγής με στόχο πάντοτε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Είναι επώδυνη η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αναίμακτη και απόλυτα ασφαλής. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και ο δέκτης δύναται να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του εργασίες.

 

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκεια της θεραπείας εκτείνεται στα 45’ και απαιτούνται τουλάχιστον 5 εφαρμογές ανά 25 μέρες.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η πολυετής εμπειρία των ιατρών μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχουν γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, εγγυώμενοι την προσθήκη ακόμα και 4000 τριχοθυλακίων, εφόσον η δότρια περιοχή το επιτρέπει.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)