Κρυολιπόλυση

Τοπικό πάχος: Υπάρχει λύση!
video-img

Εσείς ακόμα να την δοκιμάσετε;


Νικήστε το τοπικό πάχος οριστικά και αναίμακτα με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης του Dr. Figura! Η αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση παύει να είναι ένα μακρινό σενάριο με την νέα πρωτοποριακή, αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδο της κρυολυπόλισης, που απομακρύνει οριστικά το συσσωρευμένο λίπος από τις προβληματικές περιοχές του ανδρικού σώματο

Κρυολιπόλυση – Cryolipolisis

Το επίμονο τοπικό πάχος, σε κοιλιά, μπράτσα και περιφέρεια μέσης, δύσκολα απομακρύνεται με διατροφή και αερόβια άσκηση, γιατί δεν καταστρέφουν οριστικά τον αριθμό των λιποκυττάρων που βρίσκονται στο σώμα.

Τη λύση έρχεται να δώσει η κρυολιπόλυση, που τείνει να αντικαταστήσει την κλασική λιποαναρρόφηση, χάρη στα μοναδικά πλεονεκτήματά της!

Εγκεκριμένη από τον FDA, η νέα επαναστατική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου άντρα, γιατί γίνεται εύκολα.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της;

  • Χωρίς χειρουργείο, χωρίς αναισθησία, επιπλοκές ή μετεγχειρητικούς πόνους.

  • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας, αφού την ίδια μέρα ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις λιποδυστροφικές περιοχές του σώματος.

  • Είναι μία ακίνδυνη θεραπεία, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

  • Είναι εντελώς ανώδυνη, γιατί ακόμα και η αίσθηση της ψύξης που έχει αρχικά ο ασθενής υποχωρεί μετά από λίγα λεπτά.

  • Είναι ασφαλής, αφού μπορεί να συνδυαστεί άφοβα και με άλλες θεραπείες ιατρικής  αισθητικής.

Δίνει οριστική λύση στην εξάλειψη του τοπικού πάχους, οπότε ενδείκνυται για άτομα με φυσιολογικό βάρος και συσσωρευμένο λίπος, που δεν είναι ικανοποιημένα με την εικόνα τους, αλλά δε θέλουν να στραφούν στην παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης, είναι η μοναδική αναίμακτη μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους που εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα. Παγώνει το λίπος στα σημεία που έχει συσσωρευτεί χωρίς να καταστρέφει τους πέριξ ιστούς. Η τοπική ψύξη της στοχευμένης περιοχής αναγκάζει τα λιποκύτταρα να καταστραφούν και στη συνέχεια να αποβληθούν από τον οργανισμό μέσω της λέμφου.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης;

Το τελικό αποτέλεσμα είναι συνήθως ορατό από την 3η εβδομάδα έως 2 μήνες μετά την εφαρμογή. Συνήθως 1 – 4 συνεδρίες αρκούν για να εξαλείψετε το τοπικό πρόβλημα. Ήδη μετά την πρώτη συνεδρία ο ασθενής θα χάσει το 20-25% του τοπικού λίπους, που αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε μείωση 2,5 πόντων!

Μήπως ήρθε η ώρα να “παγώσετε” την εξωτερική σας εμφάνιση σε μια εικόνα που σας αρέσει;

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άνδρες και Τοπικό πάχος: Υπάρχει λύση!


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)