Γιατί να επιλέξετε τα Dr FIGURA για την μεταμόσχευση μαλλιών σας.

video-img

για την μεταμόσχευση μαλλιών σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΑ DR. FIGURA


Η ομάδα των DR. Figura θα είναι δίπλα σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, συμβουλεύοντας σας και καθοδηγώντας σας ώστε μαζί να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα ταιριάζει με τις προσδοκίες σας και τη δέσμευση μας ως εταιρεία να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Για εμάς, στα DR. Figura, δεν αποτελείτε απλά ένα ακόμα περιστατικό, συνεχίζουμε να σας φροντίζουμε ακόμα και μετά το πέρας των θεραπειών σας ώστε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Q & A

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία χειρουργική διαδικασία, ελάχιστα επεμβατική που αφορά την αποκατάσταση του τριχωτού. Μετά τη μεταμόσχευση τα νέα τριχοθυλάκια ξεκινάνε να παράγουν υγιή μαλλιά για το υπόλοιπο της ζωής του ατόμου.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ; ΠΟΝΑΕΙ;

Η εμφύτευση μαλλιών αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αποκατάστασης του τριχωτού η οποία μεταφέρει υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω ή το πλαϊνό τμήμα του τριχωτού της κεφαλής, η περιοχή αυτή ονομάζεται “δότρια περιοχή” (ζώνη σταθερής τριχοφυΐας), σε περιοχές που εμφανίζουν αραίωση ή σε περιοχές που τα μαλλιά έχουν χαθεί εντελώς, η περιοχή αυτή ονομάζεται “λήπτρια περιοχή”. Η διαδικασία εκτελείται με τοπική αναισθησία.

ΠΟΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Αν και μπορεί κανείς να διαβάσει ή να ακούσει για διάφορες τεχνικές μεταμόσχευσης, στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο δύο. Η τεχνική Follicular Unit Transplantation (FUT), γνωστή ως μέθοδος αφαίρεσης λωρίδας δέρματος, και η Follicular Unit Extraction (FUE), γνωστή ως αφαίρεση μεμονωμένων τριχοθυλακίων.

ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Τα άτομα που χρειάζονται εμφύτευση μαλλιών είναι εκείνα που έχουν περάσει στη φάση ανδρογενητικού τύπου αλωπεκίαση, δηλαδή στην αραίωση και την οριστική απώλεια μέρους του τριχωτού της κεφαλής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Η τιμή για μία μεταμόσχευση μαλλιών καθορίζεται από το μέγεθος τους προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση η διάγνωση παρέχεται από τους ιατρούς μας δωρεάν.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Ο χρόνος της επέμβασης κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν. Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που χρησιμοποιούμε είναι φιλική προς την καθημερινότητα του υποψήφιου και μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα με το ημερήσιο πρόγραμμα του καθενός.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του και στις καθημερινές του δραστηριότητες.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η πολυετής εμπειρία των ιατρών μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχουν γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, εγγυώμενοι την προσθήκη ακόμα και 4000 τριχοθυλακίων, εφόσον η δότρια περιοχή το επιτρέπει.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)