ΔΙΟΔΙΚΟ LASER

Η μοναδική λύση στην οριστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

video-img

Διοδικό Laser


Οι ανδρικές ορμόνες, η κληρονομικότητα και η αυξημένη παραγωγή μελανίνης, αλλά και κάποιες παθολογικές ασθένειες ή η λήψη διαφόρων φαρμάκων καθιστούν έντονο το πρόβλημα της ανδρικής τριχοφυΐας. Το γεγονός πως όλο και περισσότεροι άνδρες στρέφονται στην αποτρίχωση σώματος παλιότερα έμοιαζε με ταμπού, που πλέον έχει γίνει.. φαινόμενο. Οι παραδοσιακοί μέθοδοι αποτρίχωσης, όμως, είναι επίπονες και χρονοβόρες. Συχνά ερεθίζουν το δέρμα, ενώ σίγουρα δεν προσφέρουν αποτέλεσμα με διάρκεια. Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης της αντιαισθητικής τριχοφυΐας, που εγγυάται μόνιμο αποτέλεσμα, ορατό από τις πρώτες συνεδρίες, ακούει στο όνομα DIODE LASER F.C. ή αλλιώς διοδικό laser.

Διαπιστευμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό FDA, το διοδικό laser μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και σε όλους τους τύπους δέρματος. Σε αντίθεση με παλιότερες τεχνολογίες laser, ενδείκνυται ακόμα και σε μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες, αφού η χρήση του επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Δρα σε μεγαλύτερο βάθος (στα 808 nm) και με μεγαλύτερη ένταση από την πλειοψηφία των laser, ενώ θεωρείται ιδανικό για σάρωση μεγάλων περιοχών στο ανδρικό σώμα (όπως είναι η πλάτη, το στήθος, τα πόδια, κ.ά.)

Στην πραγματικότητα, το διοδικό laser είναι ένα μονοχρωματικό φως που μετατρέπεται σε θερμότητα. Η μελανίνη που βρίσκεται μέσα στον θύλακα απορροφά τη θερμότητα κι έτσι η δομή της τρίχας καταστρέφεται σταδιακά. Οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και εν τέλει εξαλείφονται οριστικά μέσα σε λίγες συνεδρίες, που επαναλαμβάνονται ανά 4-6 εβδομάδες η καθεμία. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής του laser, αλλά και το φύλο.

– Είναι απόλυτα ασφαλές, εφόσον στοχεύει στον θύλακα της τρίχας, χωρίς να καταστρέφει τον περιβάλλοντα ιστό.
– Έχει άριστα αποτελέσματα ακόμα και σε περιπτώσεις ορμονικών διαταραχών, ενώ ενδείκνυται ακόμα και σε περιπτώσεις ατόμων που παρουσιάζουν θυλακίτιδες μετά την χρήση των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης.
– Ο ψυχρός αέρας που απελευθερώνεται από την κεφαλή καθιστά το διοδικό laser την πιο ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος αποτρίχωσης, που εγγυάται οριστική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η αντιαισθητική τριχοφυΐα γίνεται παρελθόν με το διοδικό laser των Figura Clinica.

Contact Us