Τι είναι η τριχόπτωση;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

video-img

DR FIGURA

Τι είναι η μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού;


Η Μεσοθεραπεία κατά της τριχόπτωσης, αποτελεί δημοφιλή πρακτική αναχαίτισης της αλωπεκίας, ενώ εφαρμόζεται και προληπτικά ενισχύοντας την ανάπτυξη των υπαρχόντων τριχοθυλακίων. Η θεραπεία εφαρμόζεται με την έγχυση πλάσματος στις πάσχουσες περιοχές, το οποίο λαμβάνεται από το ίδιο το χρήστη ύστερα από μια ανώδυνη και σύντομη αιμοληψία.

Q & A

Πώς λειτουργεί η Μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού;

Η Μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού ενισχύει τους υπάρχοντες τριχοθύλακες μιας και το πλάσμα είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και σε αυξητικές ορμόνες. Κατά συνέπεια τα ανενεργά θυλάκια διεγείρονται εκ νέου, ενώ τα υπάρχοντα θωρακίζονται.

 

Ποια είναι η διαδικασία;

Αρχικώς λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή, η οποία εν συνεχεία φυγοκεντρίζεται με στόχο την απομόνωση του πλούσιου σε αιμοπετάλια πλάσματος.

Εν συνεχεία γίνεται έγχυση του πλάσματος ενέσιμα και ανώδυνα  στις περιοχές του τριχωτού που υπάρχει αραίωση, προκαλώντας την εκ νέου ενεργοποίηση των κυττάρων.

Έτσι παγώνουμε την τριχόπτωση ενώ η ύφη της τρίχας δυναμώνει. Ταυτόχρονα το χνουδωτό ενισχύεται δίνοντας σταδιακά την όψη κανονικών τριχών.

 

 

 

Ποιους αφορά η Μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού;

Η συγκεκριμένη θεραπεία αφορά τόσο γυναίκες όσο και άντρες.

Πότε χρειάζομαι μεσοθεραπεία;

Ιδανικά εφαρμόζεται σε ασθενείς που εμφανίζουν τα πρώτα στάδια αραίωσης αποτρέποντας την περαιτέρω εξάπλωση της αλωπεκίας.

 

 

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν προκαλεί καμιά παρενέργεια αφού χρησιμοποιείται το πλάσμα από το αίμα του ίδιου του ασθενούς.

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκεια ανά συνεδρία δεν ξεπερνά τα 45’ ενώ ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις του.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η πολυετής εμπειρία των ιατρών μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχουν γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, εγγυώμενοι την προσθήκη ακόμα και 4000 τριχοθυλακίων, εφόσον η δότρια περιοχή το επιτρέπει.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)