ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μεταμόσχευση με FUE -50% έκπτωση στα τριχοθυλάκια που χρειάζεστε!

Μεταμόσχευση με FUE -50% έκπτωση στα τριχοθυλάκια που χρειάζεστε!

Μεταμόσχευση με FUE. Είναι η δημοφιλέστερη και πλέον προηγμένη μέθοδος για την αποκατάσταση των κενών που δημιουργεί η ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία.

Είναι η μοναδική μέθοδος οριστικής αντιμετώπισης της ανδρογενετικού τύπου αλωπεκίας σε άνδρες και γυναίκες. Χαρίζει εντυπωσιακό, μόνιμο και απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, όταν άλλες θεραπείες για την τριχόπτωση έχουν σταθεί ανεπαρκείς.

Αποτελεί ελαφρώς επεμβατική μέθοδο με εντυπωσιακά και κυρίως φυσικά αποτελέσματα. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και ο ασθενής επιστρέφει την ίδια μέρα σπίτι του με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Δεδομένου ότι έχουν γίνει μικρές τομές και ράμματα, ο ασθενής φοράει έναν ειδικό επίδεσμο για όσο καιρό του υποδείξει ο γιατρός.

Η εφαρμογή της διαδικασίας και τα αποτελέσματα αυτής είναι πλήρως εξατομικευμένα. Εφαρμόζονται βάσει των φυσικών χαρακτηριστικών της κεφαλής σεβόμενα τη συμμετρία και αρμονία του προσώπου.

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμα, κι ας μην είναι άμεσα ορατά. Είναι πράγματι εντυπωσιακά, αν συγκρίνει κανείς το “πριν” με το “μετά” στο τριχωτό της κεφαλής και απολύτως φυσικά, αφού τα νέα μαλλιά προέρχονται από ζώνη σταθερής τριχοφυΐας του ίδιου του ασθενούς. Η όποια τριχόπτωση τις πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση θεωρείται φυσιολογική και αναμενόμενη και δε θα πρέπει να ανησυχεί τον ασθενή

Όταν οι προδιαγραφές που αναφέρονται παραπάνω τηρούνται κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE, τα ποσοστά επιτυχίας είναι ιδιαίτερα υψηλά, ξεπερνώντας το 95-98% .

Η μεταμόσχευση μαλλιών βασίζεται στον απαραίτητο (για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα) αριθμό τριχοθυλακίων και όχι τριχών!

Ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας και κλείστε το ραντεβού σας άμεσα!

Κερδίστε την προσφορά μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)