Νέα

BLACK FRIDAY ΣΤΑ DR FIGURA

Τα ιατρεία Dr Figura γιορτάζουν μαζί σας την ημέρα του Black Friday με προσφορές σε ενέσιμες θεραπείες μαλλιών, σε θεραπεία φωτοδυναμικής και σε μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE.

  • 1 Ενέσιμη θεραπεία PRP+MINOXIDIL→ Στα 139€

Ο συνδυασμός αγωγής με μινοξιδίλη και της εφαρμογής της αυτόλογης μεσοθεραπείας μαλλιών (PRP) αποτελεί τα τελευταία χρόνια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Όταν η θεραπεία μινοξιδίλης συνδυαστεί με το PRP παρατηρούνται ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ως προς την απώλεια μαλλιών ιδιαίτερα σε νεαρότερες ηλικίες. Μέσω της θεραπείας γίνεται επαναφορά του όγκου και της πυκνότητας της τρίχας και ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί ανάπλασης και επούλωσης του δέρματος.

  • 1 Ενέσιμη θεραπεία Gen Hair→ Στα 149€

Η θεραπεία Gen Hair βοηθάει στην αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και στην ενδυνάμωση και εμφάνιση της τρίχας. Τα συστατικά που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την θεραπεία βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων προσφέροντας ζωντάνια και δύναμη στα μαλλιά. Μέσα από το σύμπλεγμα βιταμινών τονώνεται η εμφάνιση του δέρματος και αποκτούν λάμψη τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

  • 1 Θεραπεία Φωτοδυναμικής (Hair Energy)→ Στα 29€

Αποτελεί μη ενέσιμη θεραπεία φωτοδυναμικής του τριχωτού της κεφαλής. Οι  θεραπευτικές ιδιότητες του κόκκινου φωτός και η χρήση ειδικής αμπούλας που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και τα τριχοειδή αγγεία σταματώντας έτσι την τριχόπτωση και βελτιώνοντας την ποιότητα της τρίχας. Το Hair Energy αποτελεί μια τελείως ανώδυνη θεραπεία με μηδενικές παρενέργειες.

  • Σε αγορά προγράμματος μεταμόσχευσης μαλλιών→ 60% Έκπτωση

Η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η FUE δηλαδή Follicular Unit Extraction. Αποτελεί μια ανώδυνη χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία τόσο στην δότρια όσο και στην λήπτρια περιοχή. Γίνεται εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος της κεφαλής και τοποθετούνται στην λήπτρια περιοχή μετά την δημιουργία κατάλληλων σημείων-υποδοχών. Αποτελεί μια μέθοδος που επιτρέπει την ακριβή μέτρηση των τριχοθυλακιών που θα χρησιμοποιηθούν. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και τα καινούργια μαλλιά είναι υγιή και δυνατά.

 

Συμπληρώστε την φόρμα και κερδίστε την προσφορά σας.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)