Νέα

ΔΙΟΔΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΑΣ

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ενοχλεί όλο το χρόνο όμως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση γίνεται αφόρητη. Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί τη βασική επιλογή των περισσοτέρων που επιδιώκουν ένα μόνιμο αποτέλεσμα. Το διοδικό laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER;
Το διοδικό Laser σε αντίθεση με άλλα Laser εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος στα 810nm καθιστώντας το ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στη τριχοφυΐα. Πρόκειται επομένως για μια συγκεντρωμένη δέσμη φωτός σε ακριβές σημείο που καταστρέφει με αποτελεσματικό τρόπο τη τρίχα από την ρίζα της.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER
1. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα. Το διοδικό Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος που υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Στους άνδρες τα βασικά σημεία αποτρίχωσης είναι η πλάτη, οι ώμοι, το στήθος και οι γάμπες.

2. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μόνιμα. Μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα του διοδικού Laser από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι συνεδρίες γίνονται κάθε μήνα και δεν απαιτείται επαναληπτική συνεδρία μέσα στο μήνα. Μετά από κάθε συνεδρία οι τρίχες γίνονται όλο και πιο αδύναμες ενώ στο τέλος του κύκλου των συνεδριών θα έχει καταστραφεί το 80% με 90% των τριχών. Επίσης βελτιώνεται η υφή και η ελαστικότητα του δέρματος αφήνοντας το δέρμα λείο και χωρίς έντονους ερεθισμούς.

3.Το διοδικό Laser εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και όλο το χρόνο. Tο διοδικό Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και σε μαυρισμένες επιδερμίδες σε σχέση με άλλους τύπους Laser. Επιπλέον δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην εφαρμογή του Laser κατά την διάρκεια του χρόνου, εφαρμόζεται κανονικά και τους καλοκαιρινούς μήνες.
4. Είναι ανώδυνο και χωρίς παρενέργειες. Η αποτρίχωση με Laser είναι μια απλή και μη επεμβατική διαδικασία. Δεν υπάρχουν παρενέργειες, ίσως κάποιος ελαφρύς ερεθισμός αμέσως μετά την συνεδρία που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Η ψυχόμενη κεφαλή που διαθέτει προσφέρει μία ανώδυνη εφαρμογή σε όλο το σώμα. Σε αντίθεση με άλλους τύπους λέιζερ προφυλάσσει το δέρμα από την θερμότητα, ενώ το ειδικό τζελ που εφαρμόζεται δροσίζει την περιοχή.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το διοδικό Laser την καλύτερη και σωστότερη επιλογή για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας. Επισκεφθείτε τα DR FIGURA και ξεκινήστε σήμερα την αποτρίχωση σας με διοδικό Laser.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)