Νέα

Συνεργασία DR FIGURA με tbi bank

Όλες οι υπηρεσίες που ονειρευόσουν γίνονται δικές σου, άτοκα!

Για πρώτη φορά και για λίγες μόνο ημέρες τα Dr Figura σε συνεργασία με την tbi bank, σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με έως 12 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Πως λειτουργεί;
Μπορείς να περιηγηθείς στο site μας και να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Τα Dr Figura παρέχουν πληθώρα θεραπειών που μπορούν να λύσουν κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να βλέπουμε στο σώμα, το πρόσωπο ή και τα μαλλιά μας. Η διαδικασία στη συνέχεια είναι απλή. Επιλέγεις την υπηρεσία που σε ενδιαφέρει, κλείνεις το ραντεβού σου σε ένα από τα καταστήματα μας. Μεταμόσχευση μαλλιών, λιποαναρρόφηση, αποτρίχωση, πλαστική στήθους, αδυνάτισμα, αντιγήρανση, γίνονται όλα δικά σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Άμεση, άτοκη χρηματοδότηση για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη. Πρόκειται για μία διευκόλυνση αποπληρωμής με χρηματοδότηση από την tbi bank*. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα και η χρηματοδότηση εγκρίνεται με βάση το προφίλ σας και μπορεί να βγει μέσα σε λίγα λεπτά.

Γιατί να το κάνω;

Πολλές φορές μπορεί να θέλουμε να λάβουμε μία υπηρεσία αλλά να σκεφτόμαστε το κόστος. Μπορεί να έχουμε τα χρήματα αλλά να μη θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε όλα για αυτό το σκοπό. Για αυτό σας τα Dr Figura σας παρέχουν τη διευκόλυνση της άτοκης χρηματοδότησης μέσω της tbi bank.

Η προσφορά των 12 άτοκων δόσεων θα ισχύει έως 08/06, κάντε το βήμα που σας αξίζει
*η χρηματοδότηση περιλαμβάνει χρέωση εξέτασης και ασφαλιστική κάλυψη


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)