Νέα

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχουν αναπτυχθεί διάφορες ενέσιμες θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Μια από τις πιο διαδεδομένες και αποτελεσματικές είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία μαλλιών. Είναι σημαντικό να ξεκινήσει κάποιος την θεραπεία αυτή στα πρώτα στάδια της τριχόπτωσης όταν η έκταση της απώλειας είναι ακόμη περιορισμένη και μπορεί να αντιμετωπιστεί με θεραπείες και δεν χρειάζεται μια πιο επεμβατική λύση όπως είναι η μεταμόσχευση μαλλιών. Στόχος των θεραπειών αυτών είναι να καθυστερήσουν την εμφάνιση και την εξέλιξη της τριχόπτωσης.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μαλλιών ονομάζεται η μη χειρουργική μέθοδος που στοχεύει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας των μαλλιών. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εφαρμόζονται μικρονυγμοί με λεπτές βελόνες στο τριχωτό της κεφαλής και εισάγονται συστατικά όπως βιταμίνες, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες και θρεπτικές ουσίες. Το κοκτέιλ συστατικών αυτών ενυδατώνει-αιματώνει και βελτιώνει το τριχωτό της κεφαλής.

Αποτελεί μια ανώδυνη και ήπια θεραπεία μαλλιών, χωρίς πόνο και ανάγκη αποθεραπείας. Διαρκεί περίπου 20 με 30 λεπτά και εφαρμόζεται από εξειδικευμένο γιατρό. Το κόστος και ο απαιτούμενος αριθμός θεραπειών αξιολογούνται από τους γιατρούς της ομάδας μεταμόσχευσης DR FIGURA που εξετάζουν κάθε περιστατικό και προτείνουν την σωστότερη θεραπεία.

Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας μαλλιών είναι τα εξής:

• Βελτίωση και τόνωση της μικροκυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής η οποία με την σειρά της ενισχύει της ανάπτυξη υγιών μαλλιών.
• Αντιμετώπιση σε αποτελεσματικό βαθμό της τριχόπτωσης τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.
• Επανόρθωση της τρίχας στο εσωτερικό της.
• Βελτίωση της όψης και της υγείας των μαλλιών.
• Βελτίωση της υφής, της ελαστικότητας και της γενικής εμφάνισης των μαλλιών.
• Επαναφορά του όγκου και της πυκνότητας της τρίχας.

Επισκεφθείτε το ιατρείο DR FIGURA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να ενημερωθείτε από το ιατρικό μας προσωπικό για τις διαθέσιμες ενέσιμες θεραπείες μαλλιών, την διαδικασία και το κόστος.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)