Νέα

Εσείς έχετε λύσει όλες τις απορίες σας για το διοδικό λέιζερ;

Όλα όσα θα θέλετε να γνωρίζετε πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας

 

Η εποχή που το λέιζερ και η αποτρίχωση ήταν ταμπού για τους άντρες έχει περάσει προ πολλού. Η τριχοφυΐα είναι κοινό πρόβλημα και για τα δύο φύλα και τώρα είναι η σειρά των ανδρών να την αποχωριστούν. Ο πιο εύκολος, ανώδυνος και αποτελεσματικός τρόπος είναι το διοδικό λέιζερ. Κι αν αναρωτιέστε γιατί είναι καλύτερο από την αποτρίχωση, παρακάτω σας λύνουμε όλες τις απορίες και απαντάμε στις πιο κοινές ερωτήσεις.

 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τες!

 

Ένας από τους βασικότερους λόγους που το διοδικό λέιζερ “νικά” τον παραδοσιακό τρόπο αποτρίχωσης είναι ότι η δεύτερη είναι επίπονη και μάλιστα χρονοβόρα. Μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος, ενώ παράλληλα η διάρκεια της είναι πολύ μικρότερη. Το διοδικό λέιζερ από την άλλη, δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας ανώδυνα, με ασφάλεια και με δυνατότητα εφαρμογής σε όλα τα σημεία του σώματος. Η χρύση του επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμα και το καλοκαίρι που η επιδερμίδα σας μπορεί να είναι μαυρισμένη. Τέλος, είναι ιδανικό για τα ανδρικά σώματα, στα οποία υπάρχουν μεγάλες περιοχές, όπως το στήθος, η πλάτη, ακόμα και τα πόδια.

 

Πώς λειτουργεί το διοδικό λέιζερ;

 

Στην πραγματικότητα, το διοδικό laser είναι ένα μονοχρωματικό φως που μετατρέπεται σε θερμότητα. Η μελανίνη που βρίσκεται μέσα στον θύλακα απορροφά τη θερμότητα κι έτσι η δομή της τρίχας καταστρέφεται σταδιακά. Διαθέτει ψυχόμενη κεφαλή, η οποία προφυλάσει το δέρμα από τη θερμότητα. Με την επανάληψη των συνεδριών οι τρίχες αρχίζουν να εξασθενούν, να αραιώνουν και στο τέλος να εξαλείφονται. Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται ανά 4-6 εβδομάδες η καθεμία. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής του laser, αλλά και το φύλο. Μάλιστα αξίζει να να αφέρουμε ότι τα αποτελέσματά του είναι άριστα, ακόμα και σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, όπως είναι οι ορμονικές διαταραχές ή θυλακίτιδα.

Πείτε “Αντίο” στην τριχοφυΐα και απολαύστε ένα λείο δέρμα, ακριβώς όπως το επιθυμείτε!

 


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)