Νέα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!

Είναι αλήθεια πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παρουσιάζεται ως η γιορτή του έρωτα και της συντροφικότητας. Όπως και να επιλέξετε να αξιοποιήσετε αύτη την ιδιαίτερη μέρα σημασία έχει να δώσετε την αξία που της αναλογεί, ξεκινώντας από τον εαυτό σας και την περιποίηση σας.. Μια επίσκεψη στα DR FIGURA σίγουρα θα σας ωφελήσει καθώς θα φροντίσετε τον εαυτό μας μέσα από τις υπηρεσίες μας. Μερικές ιδέες είναι…

Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Πλούσια και λαμπερά μαλλιά αποτελούν τον καθρέφτη απέναντι στους άλλους. Η μεσοθεραπεία μαλλιών αποτελεί μια ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία που περιλαμβάνει την εφαρμογή ενδοδερμικών πολλαπλών μικροεγχύσεων, σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Συστατικά όπως βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και άλλα δραστικά συστατικά εγχύονται στο τριχωτό της κεφαλής που βοηθούν στην ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.  Τα πλεονεκτήματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας είναι πολλά. Τα συστατικά αυτά βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων δίνοντας ζωντάνια και δύναμη στα μαλλιά. Μέσα από το σύμπλεγμα βιταμινών τονώνεται η εμφάνιση του δέρματος και αποκτούν λάμψη τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Διοδικό Laser

Όλο και περισσότεροι άντρες επιθυμούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε διάφορα σημεία του σώματος και στο πρόσωπο. Η επιλογή της αποτρίχωσης με την μέθοδο του διοδικού Laser αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομος αν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από αυτό το πρόβλημα. Το διοδικό Laser ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της αγοράς καθώς εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810nm με αποτέλεσμα την βαθύτερη διείσδυση στη ρίζα της τρίχας. Μιλάμε επομένως για μια συγκεντρωμένη δέσμη φωτός σε ακριβές σημείο καταστρέφοντας έτσι με αποτελεσματικό τρόπο την τρίχα από την ρίζα της. Το διοδικό Laser εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος ακόμα και στα πιο μικρά σημεία. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες ενώ είναι σημαντικό να ακολουθούμε το μηνιαίο πρόγραμμα των συνεδριών διότι στο διοδικό Laser δεν χρειάζονται επαναληπτικά.

 

Όποια θεραπεία και να ακολουθήσετε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου να θυμάστε ότι ο έρωτας και η χαρά προέρχονται πρώτα από εμάς τους ίδιους.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)