Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών – Γιατί να κάνω ;

Γιατί να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών; Τι γίνεται όμως στην περίπτωση αραίωσης;

Μεταμόσχευση μαλλιών. Τα υγιή μαλλιά χαρίζουν αυτοπεποίθηση και νεανική όψη ωστόσο η αραίωση των μαλλιών αποτελεί ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια το αρσενικό κυρίως, αλλά όχι μόνο, φύλο.

Αν και η κοσμετολογία έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μπορεί κανείς στο εμπόριο να βρει κρέμες και σπρέυ που ίσως καλύπτουν για λίγο το πρόβλημα, η αλήθεια είναι πως η αραίωση μπορεί να καταπολεμηθεί μόνο με δραστικά μέτρα.

Γιατί να επιλέξει κάποιος τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE στα Dr Figura;

Οι λόγοι είναι πολλοί.

1. Πρώτον και κύριο ότι έπειτα από τη μεταμόσχευση μαλλιών η περιοχή θα γεμίσει νέες τρίχες οι οποίες μεγαλώνουν κανονικά για το υπόλοιπο της ζωής του ατόμου. Άλλωστε εκεί έγκειται και το πρόβλημα της αλωπεκίας. Οι θύλακες παράγουν τρίχες οι οποίες σιγά σιγά λεπταίνουν μέχρι που εξασθενούν εντελώς και σταματούν να παράγουν εντελώς.

2. Με την μέθοδο μεταμόσχευσης FUE μεταφέρονται στην περιοχή νέα τριχοθυλάκια σε κάθε ένα από τα οποία φυτρώνουν από 1 έως και 3 τρίχες. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό καθώς η περιοχή γεμίζει με νέες υγιείς τρίχες.

3. Η μέθοδος FUE είναι ελάχιστα επεμβατική, αναίμακτη και ανώδυνη, εκτελείται με τοπική αναισθησία και ο ενδιαφερόμενος δεν νιώθει καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της.

4. Μετά την τοποθέτηση των νέων τριχοθυλακίων ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες

5. Τα Dr Figura μπορούν να σου εγγυηθούν μέχρι και 3000 νέα τριχοθυλάκια. Εάν το κάθε τριχοθυλάκιο παράγει 1 έως 3 τρίχες μπορείτε να κάνετε την πράξη και να σκεφτείτε τα σημεία αραίωσης σας να γεμίζουν μαλλιά!


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)