Νέα

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ: ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Τοπικό πάχος, συσσωρευμένο λίπος, ψωμάκια αποτελούν ζητήματα που απασχολούν τους περισσότερους από εμάς. Η κρυολιπόλυση αποτελεί την καταλληλότερη θεραπεία για την αντιμετώπιση όλων των παραπάνω προβλημάτων. Χωρίς χειρουργική επέμβαση και τελείως ανώδυνα η κρυολιπόλυση αποτελεί την δημοφιλέστερη μέθοδο λιπογλυπτικής και μείωσης του τοπικού πάχους σε δύσκολα σημεία.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια θεραπεία που μέσω της ψυχρής θερμοκρασίας διασπώνται τα λιποκύτταρα. Οι ψυχρές θερμοκρασίες κρυσταλλώνουν τα λιποκύτταρα, τα οποία διαλύονται και στη συνέχεια αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω της λέμφου από τον οργανισμό. Μιλάμε για μια μη επεμβατική και τελείως ανώδυνη θεραπεία σώματος που μετά το τέλος της μπορείτε να γυρίσετε στις καθημερινές σας ασχολίες. 

Πότε γίνονται εμφανή τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης;

Το βασικό ερώτημα σχετικά με την κρυολιπόλυση είναι το πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της θεραπείας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί μέθοδος αδυνατίσματος και τα αποτελέσματα της δεν είναι αμέσως εμφανή. Τα αρχικά αποτελέσματα θα γίνουν ορατά τις πρώτες 2 με 3 εβδομάδες και η συνεχής βελτίωση θα συμβεί σταδιακά τους επόμενους μήνες καθώς τα λιποκύτταρα θα αποβάλλονται από το σώμα σας. Τα τελικά αποτελέσματα θα φανούν πλέον στους 6 μήνες που θα έχει επιτευχθεί και ο επιθυμητός στόχος.

Πόσες συνεδρίες κρυολιπόλυσης απαιτούνται;

Κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό με αποτέλεσμα και ο αριθμός των συνεδριών να ποικίλλει ανάλογα τις ανάγκες, το πρόβλημα και τους στόχους του καθενός. Ένα γενικό πρωτόκολλο που προτείνετε είναι αυτό των 4 με 6 συνεδριών που προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε συνεδρία θα αφαιρέσει περίπου 20% έως 25% του λίπους του σώματος από την περιοχή θεραπείας.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης;

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης με την αποτελεσματική μείωση του λίπους και της βελτίωσης του σχήματος του σώματος πρέπει να έχει μακροχρόνια διάρκεια. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και οι προσωπικές μας συνήθειες. Ένας υγιής τρόπος ζωής με ισορροπημένη και σωστή διατροφή και γυμναστική σαφώς ενισχύει το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης.

Επισκεφθείτε τα DR FIGURA για να ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας για την διαδικασία, το κόστος και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στα κατασήματά μας. 


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)