Νέα

Κρυολιπόλυση: Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους

Ολοένα και περισσότεροι άνδρες στρέφονται στη #1 μη επεμβατική θεραπεία μείωσης λίπους!

Ο σύγχρονος άνδρας νιώθει πιο άνετα απ’ ό,τι παλιότερα να δοκιμάζει θεραπείες που δεν είναι επεμβατικές, δεν απαιτούν πολύ χρόνο από την καθημερινότητά του και έχουν μηδαμινές παρενέργειες. Δεδομένου ότι η κρυολιπόλυση είναι η #1 μη χειρουργική διαδικασία μείωσης τοπικού πάχους, δεν είναι τυχαίο που από τις 7+ εκατομμύρια θεραπείες κρυολιπόλυσης που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, ένας εκπληκτικός αριθμός ασθενών είναι άνδρες.

Πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση;

Αυτή η καινοτόμος διαδικασία σωματογλυπτικής χρησιμοποιεί τεχνολογία ελεγχόμενης ψύξης, για να παγώσει τα λιποκύτταρα και να τα καταστρέψει οριστικά. Στοχεύει στις εναποθέσεις λίπους που συσσωρεύονται σε όλες τις περιοχές του ανδρικού σώματος, όπως κοιλιά, πλαϊνά, στήθος, πλάτη, διπλοσάγονο, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς, τις οποίες εκθέτει σε ακραίες θερμοκρασίες, που δεν αντιλαμβάνεται ο ασθενής. Η επιστήμη πίσω από την τεχνολογία είναι απλή: μόλις παγώσουν τα λιποκύτταρα, υφίστανται απόπτωση, γνωστή και ως κυτταρικός θάνατος. Στη συνέχεια, τα λιποκύτταρα απομακρύνονται σταδιακά από το σώμα με φυσιολογικό τρόπο, διά μέσου της λέμφου. Η κρυολιπόλυση προσφέρει μια φυσική και μόνιμη μείωση τοπικού πάχους, που αντιστοιχεί σε έως και 27% του λίπους σε μία συνεδρία!

Γιατί τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι μόνιμα;

Όλοι γεννιόμαστε με έναν προκαθορισμένο αριθμό λιποκυττάρων που κατανέμονται στο σώμα με συγκεκριμένο τρόπο και δε μεταβάλλονται σε αριθμό μετά την ενηλικίωση. Όταν παίρνουμε βάρος, αυτά τα κύτταρα διογκώνονται και, όταν το χάνουμε, συρρικνώνονται. Παρόλο που ο τρόπος ζωής έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πόσο λίπος αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα, η σωστή διατροφή και η εντατική άσκηση μπορούν να μειώσουν το μέγεθος των λιποκυττάρων, αλλά δεν μπορούν να μειώσουν τον αριθμό τους στο σώμα. Αντιθέτως, η κρυολιπόλυση μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων, αφού τα λιποκύτταρα που ψύχει, μεταβολίζονται από τον οργανισμό σε διάστημα 1-2 μηνών και δεν αντικαθίστανται.

Σε ποιους απευθύνεται η κρυολιπόλυση;

Η θεραπεία στοχεύει στην εξάλειψη των ανεπιθύμητων περιοχών τοπικού πάχους, τις οποίες η δίαιτα και η άσκηση δεν μπορούν να μειώσουν από μόνες τους. Επομένως, η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε υγιείς ενήλικες με λίγα (ή καθόλου) κιλά πάνω από το φυσιολογικό βάρος, που είτε γυμνάζονται και θέλουν να τονίσουν τους κοιλιακούς και τη γράμμωσή τους, είτε θέλουν να χάσουν τοπικά πόντους από εκεί που χρειάζεται, κι ας μη γυμνάζονται.

Πόσο ασφαλής και αποτελεσματική είναι σα διαδικασία;

-Η κρυολιπόλυση έχει από το 2009 έγκριση από τον FDA ως μη χειρουργική εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση.

-Έχει ενσωματωμένη τεχνολογία ασφάλειας για την προστασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

-Έχει μελετηθεί σε μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, συγκριτικά με άλλες μη χειρουργικές θεραπείες μείωσης λίπους.

-Δεν έχει παρενέργειες, ούτε πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

-Δεν έχει χρόνο αποκατάστασης, δηλαδή αμέσως μετά τη συνεδρία διάρκειας 45 περίπου λεπτών, μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

-Σε βοηθάει να πετύχεις πιο σμιλεμένη σωματική διάπλαση με τον πιο φυσικό τρόπο.

-Η κρυολιπόλυση είναι ο πιο γρήγορος και άνετος τρόπος να εξαλείψεις το τοπικό πάχος από οπουδήποτε στο σώμα σου.

Η κρυολιπόλυση εξαλείφει, όχι μόνο το τοπικό πάχος στην κοιλιά, αλλά και τη  ψευδογυναικομαστία!

Μια μελέτη, με τίτλο “Cryolipolysis for Targeted Fat Reduction and Improved Appearance of the Enlarged Male Breast”, μέτρησε την αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης στην εξάλειψη της ψευδογυναικομαστίας και διαπίστωσε ότι μετά από 2 συνεδρίες, το 95% των ασθενών είδε σημαντική βελτίωση.

Τα Dr. Figura επισημαίνουν ότι οι αισθητικές θεραπείες αποτελούν τον κανόνα για τους άνδρες και όχι την εξαίρεση και δεσμεύονται να καλύψουν τις ανάγκες σας με μια εξατομικευμένη διαβούλευση, που θα συνεισφέρει στη δική σας προσπάθεια ενάντια στο περιττό λίπος.

 

Μάθετε περισσότερα:

Άνδρες και τοπικό πάχος: Υπάρχει λύση!

 


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)