Νέα

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ VS ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΞΥΡΑΦΙ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΟΥ

Όσο πλησιάζουμε προς τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο περισσότερο το ζήτημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας απασχολεί πολλούς από εμάς. Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης. Ο στόχος είναι η απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με έναν σχετικά ανώδυνο και εύκολο τρόπο. Κάθε μέθοδος αποτρίχωσης έχει τα δικά της πλεονεκτήματα που θα αναλύσουμε παρακάτω.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΞΥΡΑΦΙ

Η αποτρίχωση με ξυραφάκι αποτελεί την απλούστερη και ευκολότερη μέθοδο αποτρίχωσης. Είναι ιδιαίτερα φθηνή μέθοδος σε σχέση με το λέιζερ. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος επιθυμούμε ενώ αποτελεί μια γρήγορη λύση ενάντια στην τριχοφυΐα. Το βασικό αρνητικό αυτής της μεθόδου είναι διάρκεια της καθώς διαρκεί 2 με 3 μέρες και συνήθως μετά οι τρίχες βγαίνουν σκληρές.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Αποτελεί σαφώς την πιο σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς προτιμάται από τους περισσότερους. Η μονιμότητα της μεθόδου αυτής αποτελεί και το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα. Το διοδικό λέιζερ που θα βρείτε στα DR FIGURA στοχεύει στο θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας τον βολβό με αποτέλεσμα να μην ξαναδημιουργείται. Χρησιμοποιείται το διοδικό Laser διότι εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810nm με αποτέλεσμα τη βαθύτερη διείσδυση στη ρίζα της τρίχας. Η τρίχα επομένως καταστρέφεται αποτελεσματικά από τη ρίζα της.

Αποτελεί μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία που μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο χωρίς περιορισμούς και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος που υπάρχει έντονη τριχοφυΐα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες συνεδρίες ενώ συνήθως το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μετά από 8 με 12 συνεδρίες.

Επισκεφτείτε τα DR FIGURA και ενημερωθείτε για το διοδικό Laser και απαλλαγείτε μόνιμα από το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)