Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού

Μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι;

Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να μας απασχολεί όλο το χρόνο. Είναι το καλοκαίρι μια καλή στιγμή για να την κάνουμε;

Ο Ιούνιος ήρθε επίσημα να αφήσει την σφραγίδα του για το καλοκαίρι. Παρότι οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε σαν «κύριο» μήνα διακοπών τον Αύγουστο… όλοι μας μέχρι τότε θα καταφύγουμε στις κοντινές παραλίες για μια βουτιά , λίγη διασκέδαση και ξεκούραση. Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν φίλοι και φίλες στα DR.Figura που θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών είναι:

“ Μπορώ να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού?”

Φυσικά και μπορείτε!!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας ενθαρρύνει ενστικτωδώς να έχουμε την καλύτερη δυνατόν εμφάνιση μας! Νοιώθουμε την ανάγκη να πραγματοποιήσουμε αλλαγές! Σημαίνει απόδραση από τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και η δημιουργία προσωπικού χρόνου.

Δύο σημαντικοί αλληλένδετοι παράγοντες είναι καθοριστικής σημασίας  για την μεταμόσχευση μαλλιών. κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ευαίσθητα τριχοθυλάκια και η διαδικασία επούλωσης  του τριχωτού της κεφαλής.

Τι πρέπει να προσέξουμε στη Μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι;

Μετά από μια διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών , θα δείτε μια αξιοσημείωτη ερυθρότητα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των μικροσκοπικών τομών που γίνονται κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Ωστόσο δεν είναι ανησυχητικές, η ερυθρότητα είναι απλώς ένας δείκτης για την ευαισθησία που μιλάμε και θα περάσει σε μόλις 10 μέρες . Έτσι , κατά την διάρκεια  αυτής της φάσης της ανάρρωσης σας, θα πρέπει να προστατεύσετε καλύτερα το τριχωτό της κεφαλής σας και να αφήσετε το δέρμα σας να θεραπευτεί. Ένα προστατευτικό κάλυμμα, όπως ένα καπέλο η μπαντάνα, είναι αρκετό. Το καλοκαίρι άλλωστε όλοι οι δερματολόγοι φωνάζουν ,να φοράμε πάντα  καπέλο και να χρησιμοποιούμε αντηλιακή προστασία.

Απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες (εκτός από τις οδηγίες για την μετέπειτα φροντίδα) και θα διαπιστώσετε ότι το καλοκαίρι έχει τους δικούς του τρόπους για να θεραπεύσει το τριχωτό της κεφαλής σας. Είναι ευρέως γνωστό ότι το θαλασσινό νερό βοηθά να επουλώνουν  τα τραύματα μας.

Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η μόνη εποχή που κάνει τα μαλλιά μας να μεγαλώνουν γρηγορότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω ζέστης υπάρχει αυξημένη αιματική ροή με αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών και της επούλωσης του δέρματος.

Μην το σκέφτεστε…είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την μεταμόσχευση σας στην Ελλάδα, στα DR.Figura και ταυτόχρονα να συνδυάσετε τις διακοπές σας καθώς  το φετινό καλοκαίρι μπορεί να σας προσφέρει μία διπλή υπέροχη εμπειρία !.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)