Νέα

Ποιο είναι το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

Οι πιο σημαντικοί είναι η μέθοδος που θα επιλεγεί και το μέγεθος της επέμβασης.

Με την τεχνική μεταμόσχευσης FUΕ τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα προς ένα και αυτό απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και περισσότερο χρόνο. Σαν πιο σύγχρονη μέθοδος παρέχει καλύτερο αποτέλεσμα και επομένως είναι και πιο ακριβή.

Το μέγεθος της επέμβασης εξαρτάται πάντα από τον αριθμό τριχοθυλακίων. Με άλλα λόγια, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα χρειαστεί να μπουν, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κόστος.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι τιμές της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα. Το θετικό είναι ότι το κόστος της μεταμόσχευσης δεν εξαρτάται ούτε από αμοιβές σε αναισθησιολόγους ούτε από έξοδα  διανυκτέρευσης σε κάποια κλινική, αφού η εν λόγω επέμβαση γίνεται πάντα με τοπική νάρκωση.

Μπορεί να σας γίνουν εντελώς διαφορετικές προσφορές και να ακούσετε τιμές που να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα αγοράς για να βρείτε την τιμή και την επέμβαση που ταιριάζει περισσότερο στις οικονομικές σας δυνατότητες και στις ανάγκες σας.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε σχετικά με το κόστος μίας  μεταμόσχευση μαλλιών είναι ότι δεν υπάρχει κάποια γενική ή καθολική απάντηση. Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας και την μέθοδο στην οποία εξειδικεύεται η κάθε κλινική ή ο γιατρός.

Η κλινική μας θα σας εξασφαλίσει  ένα πυκνό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα προσφέροντας σας την καλύτερη και πιο εξατομικευμένη μεταμόσχευση μαλλιών βασισμένη στις πιο σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις από το έμπειρο ιατρικό μας προσωπικό.

 

Το Dr Figura δημιούργησε το μετρητή τριχοθυλακίων προκειμένου να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία του κεφαλιού που χρειάζονται μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Ιατρική Ομάδα Μεταμόσχευσης

DR FIGURA

MD PhD Παπάζογλου Παναγιώτης


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)