Νέα

ΠΟΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μια απορία που εκφράζουν όσοι αντιμετωπίζουν αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής τους είναι αν θεωρούνται κατάλληλοι υποψήφιοι για να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Τα τελευταία χρόνια η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE αποτελεί την πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση. Η βασική προϋπόθεση λοιπόν για να ξεκινήσουμε να μιλάμε για μεταμόσχευση μαλλιών είναι η απώλεια μεγάλων ποσοτήτων τριχών η οποία κάνει το άτομο να νιώθει άσχημα καθώς αλλάζει η εξωτερική του εμφάνιση και επηρεάζεται άσχημα η ψυχολογία του.
Ποιοι είναι όμως οι κατάλληλοι υποψήφιοι για να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών;

• Υποψήφιοι με καθαρό ιατρικό ιστορικό. Μπορεί η μεταμόσχευση μαλλιών να μην αποτελεί μια δύσκολη και επικίνδυνη επέμβαση αλλά δεν πάβει να είναι μια επέμβαση που διαρκεί 5 με 6 ώρες. Επομένως είναι απαραίτητο προτού προχωρήσει κάποιος σε μεταμόσχευση μαλλιών να παρθεί ένα αναλυτικό ιατρικό ιστορικό από τον γιατρό που θα λάβει και την απόφαση αν μπορείτε να προχωρήσετε με την επέμβαση.

• Ο υποψήφιος πρέπει να βρίσκεται στη σωστή ηλικία για να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών. Η πραγματοποιήση της επέμβασης αυτής αποφεύγεται σε πολύ νεαρές ηλικίες τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες καθώς η πάθηση ακόμα εξελίσσεται και δεν έχει φτάσει στο στάδιο εκείνο που μπορούν οι γιατροί να επέμβουν ακόμα χειρουργικά. Στις περιπτώσεις αυτές προτείνονται ενέσιμες θεραπείες (αυτόλογες ή ετερόλογες) μαλλιών για την ενίσχυση του τριχωτού της κεφαλής και την εν μέρη καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

• Ο καταλληλότερος υποψήφιος είναι εκείνος που η δότρια περιοχή του θα του δώσει τον απαραίτητο αριθμό τριχοθυλακίων για την τοποθέτηση τους στην περιοχή που παρατηρείται η αραίωση. Οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις του υποψηφίου πρέπει να είναι ρεαλιστικές καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Για αυτό το λόγο αυτό ο γιατρός στα DR FIGURA αξιολογώντας κάθε περιστατικό ξεχωριστά ενημερώνει τον υποψήφιο για τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρειαστεί και προχωράνε μαζί στον σχεδιασμό πριν την τοποθέτηση τους.

Ο κατάλληλος λοιπόν υποψήφιος λοιπόν για τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι εκείνος που έχει αποδεχτεί το πρόβλημα της αραίωσης και επιθυμεί να το λύσει με την αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο τρόπο, την μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUE. Η μεγάλη απώλεια μαλλιών αποτελεί ένα ζήτημα που δεν μπορείς να το κρύψεις ή να το αντιμετωπίσεις με διάφορα σκευάσματα. Θέλει μια δραστική και μόνιμη λύση που μόνο η μεταμόσχευση μπορεί να την προσφέρει.

Στα DR FIGURA προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με τα μαλλιά και υψηλής ποιότητας μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Το μόνο που απομένει είναι να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το βήμα για να αντιμετωπίσετε ό,τι σας απασχολεί στο ζήτημα της τριχόπτωσης και απώλειας μαλλιών.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)