Νέα

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Πολλές φορές η τριχόπτωση που παρατηρούμε μπορεί να αντιμετωπιστεί με συμβατικές ιατρικές θεραπείες όπως η ενέσιμη μεσοθεραπεία μαλλιών. Πολύ καλά διαβάζετε η μεσοθεραπεία δεν εφαρμόζεται μόνο στο πρόσωπο, το σώμα αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής μας. Τα μαλλιά μας μπορούν και αυτά να εκμεταλλευτούν τις ευεργετικές ιδιότητες της ενέσιμης μεσοθεραπείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η μεσοθεραπεία μαλλιών είναι μια ενέσιμη θεραπεία κατά την διάρκεια της οποία εισάγονται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής θρεπτικές ουσίες. Εισάγεται λοιπόν ένα κοκτέιλ αυξητικών παραγόντων, βιταμινών, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων και άλλων δραστικών ουσιών απαραίτητα για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και την υγιή ανάπτυξη των τριχοθυλακίων.

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Με την τεχνική των μικρονυγμών με λεπτές βελόνες εισάγονται στο στο θύλακο της τρίχας το παραπάνω κοκτέιλ συστατικών αυξάνοντας την αιμάτωση στη περιοχή.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μαλλιών διαρκεί περίπου με 30 λεπτά. Εφαρμόζεται στο εξειδικευμένο ιατρείο του DR FIGURA από τον γιατρό της ομάδας μεταμόσχευσης. Συνίσταται η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου πρωτοκόλλου εφαρμογών οι οποίες ανέρχονται συνήθως στις 4 και εφαρμόζονται ανά 20 με 25 ημέρες. Το κόστος διαμορφώνεται από τον αριθμό των ενέσιμων θεραπειών που θα επιλέξει ο καθένας. Είναι σημαντικό να ξεκινήσει κάποιος την θεραπεία αυτή στα πρώτα στάδια της τριχόπτωσης όταν η έκταση της απώλειας είναι ακόμη περιορισμένη.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

  • Ενδυνάμωση της τριχοφυΐας
  • Καλύτερη αιμάτωση του τριχωτού της κεφαλής
  • Αποκατάσταση της χαμένης λάμψης της τρίχας
  • Μείωση της τριχόπτωσης
  • Ενίσχυση των αυξητικών παραγόντων της τρίχας
  • Ανώδυνη, αναίμακτη και ασφαλής για τον ασθενή
  • Δεν απαιτείται κάποιου είδους αποθεραπεία

 

Η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα των DR FIGURA ασχολείται με θεαματικά αποτελέσματα με το ζήτημα της τριχόπτωσης. Είτε με την μεταμόσχευση μαλλιών είτε με τις ενέσιμες θεραπείες ενίσχυσης του τριχωτού της κεφαλής υπάρχει τρόπος να βρούμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)