Νέα

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΛΕΙΖΕΡ

Μπήκε για τα καλά ο χειμώνας και τα κρύα γεγονός που αποτελεί την ιδανική εποχή για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Αν επιθυμείτε να περάσετε ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο και χωρίς τριχοφυΐα ο χειμώνας αποτελεί την ιδανική περίοδο για ξεκινήσει κάποιος τις συνεδρίες Laser. Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα δεν εξαφανίζεται μετά από 1-2 συνεδρίες, επομένως απαιτούνται περισσότερες για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αποτρίχωση με Laser γίνεται όλο το χρόνο, όμως οι βασικοί λόγοι που προτιμούνται οι χειμερινοί μήνες είναι οι εξής:

  • ⮚ Το δέρμα μας είναι λιγότερο μαυρισμένο με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται μεγαλύτερες εντάσεις με καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.
  • ⮚ Η απουσία της έντονης ηλιακής ακτινοβολίας το χειμώνα βοηθάει την επιδερμίδα να μην εμφανίσει ερεθισμούς και κάποιο τυχόν οίδημα.
  • ⮚ Τα χοντρά και μακριά ρούχα προστατεύουν το δέρμα μετά τις συνεδρίες μειώνοντας τον κίνδυνο αποχρωματισμού και δυσχρωμίας.
  • ⮚ Ξεκινώντας την αποτρίχωση τους πρώτους χειμερινούς μήνες θα βοηθήσει να έχει φτάσει η περιοχή που μας ενδιαφέρει να αποτριχώσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα το ερχόμενο καλοκαίρι.
  • ⮚ Το χειμώνα λόγω του προγράμματος που ακολουθούμε είναι ευκολότερο να είμαστε συνεπής με τις συνεδρίες που απαιτούνται και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουμε μετά το Laser ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Οποιαδήποτε στιγμή και αν επιλέξετε να ξεκινήσετε αποτρίχωση με την μέθοδο Laser θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς την επιλογή του ιατρείου και του μηχανήματος Laser. Στα DR FIGURA υπάρχει εκπαιδευμένο και αξιόπιστο προσωπικό που ασχολείται με το κομμάτι της αποτρίχωσης χρησιμοποιώντας το Διοδικό Laser. Τα DR FIGURA έχουν επενδύσει στη χρήση διοδικού Laser καθώς αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αποτρίχωσης με πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα Laser της αγοράς.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)