Νέα

Κρυολιπόλυση, πως θα απαλλαγείς από το σωσίβιο στην κοιλιά;

Η Κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη μείωση του τοπικού λίπους στο σώμα, συχνά στην περιοχή της κοιλιάς.

Κατά τη διάρκεια της Κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα υποβάλλονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, που τα καταστρέφουν, ενώ ο γύρω ιστός παραμένει ανέπαφος.

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος για να απαλλαγείτε από το σωσίβιο (το λίπος κάτω από την επιδερμίδα) στην κοιλιά αλλά και τη μείωση του τοπικού λίπους.

Πώς λειτουργεί η Κρυολιπόλυση;

Εστιάζει στο συσσωρευμένο τοπικό πάχος σε κοιλιά, γλουτούς, πλαϊνά – περιφέρεια μέσης και μπράτσα. Εκμεταλλεύεται την ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της υπό θεραπεία περιοχής, εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία και αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες οι ασθενείς θα χάσουν κατά μέσο όρο 2,5 πόντους από την πρώτη συνεδρία Κρυολιπόλυσης!

Απαιτούνται 1 έως 4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Συνδυαστικά με την Κρυολιπόλυση θα πρέπει να εστιάσετε σε μια συνολική προσέγγιση για την υγεία και τη φυσική κατάστασή σας, που περιλαμβάνει:

-Υγιεινή διατροφή: Καταναλώστε ισορροπημένα γεύματα που περιλαμβάνουν φρέσκα φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες χαμηλής λιπαρότητας και υγιεινές πηγές υδατανθράκων. Αποφεύγετε τις επεξεργασμένες τροφές, τα τρανς λιπαρά και την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης.

-Άσκηση: Εντάξτε την καθημερινή σωματική άσκηση στη ρουτίνα σας. Οι αερόβιες ασκήσεις, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, η κολύμβηση και η ποδηλασία, μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια του λίπους σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της κοιλιάς.

-Μείωση του στρες: Το υπερβολικό στρες μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του λίπους στην κοιλιά. Εξετάστε μεθόδους μείωσης του στρες, όπως η γιόγκα, η μεσογειακή διατροφή, οι αναπνευστικές τεχνικές και οι χαλαρωτικές δραστηριότητες.

-Καλός ύπνος: Ο ανεπαρκής ύπνος μπορεί να επηρεάσει τον μεταβολισμό και να αυξήσει την όρεξη για ανώδυνα τρόφιμα. Προσπαθήστε να κοιμάστε αρκετές ώρες κάθε βράδυ και να διατηρείτε μια καλή ρουτίνα ύπνου.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η απώλεια λίπους στην κοιλιά απαιτεί υπομονή, αφοσίωση και συνεπή προσέγγιση. Επιπλέον, πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, είναι πάντα σημαντικό να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή έναν ειδικό διατροφής/γυμναστικής για να σας καθοδηγήσει με βάση τις ατομικές σας ανάγκες και προϋποθέσεις.

 


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)