Νέα

Ποιες είναι οι αιτίες για την αυξημένη τριχοφυΐα στους άνδρες;

Η αυξημένη τριχοφυΐα στους άνδρες παρατηρείται αρκετά συχνά και πολλές φορές προβληματίζει.

Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:

Γενετικοί παράγοντες

Τα γονίδια μπορούν να επηρεάσουν τον τύπο και την ποσότητα των τριχών που θα αναπτυχθούν στο σώμα και στο πρόσωπο ενός άνδρα.

Ενδοκρινικές ανισορροπίες

Η υπερβολική παραγωγή ορμονών, όπως η τεστοστερόνη, μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη τριχοφυΐα σε διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και των χεριών.

Φαρμακευτική αγωγή

Κάποιες φαρμακευτικές αγωγές και ορισμένα φάρμακα, όπως αντιβιοτικά και αντιϋπερτανσικά, μπορεί να προκαλέσουν αυξημένη τριχοφυΐα ως παρενέργεια.

Ηλικία

Σε κάποιες περιπτώσεις μεγαλώνοντας, η τριχοφυΐα μπορεί να αυξηθεί λόγω των αλλαγών στα επίπεδα ορμονών στο σώμα.

Υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη τριχοφυΐα σε ορισμένα μέρη του σώματος, κυρίως στο πρόσωπο.

Η αυξημένη τριχοφυΐα στους άνδρες δεν είναι απαραίτητα μια ανησυχητική κατάσταση.

Στα DR FIGURA έχουμε την λύση για την περιττή τριχοφυΐα  με την μέθοδο του διοδικού laser!

Η μέθοδος του Διοδικού laser αφαιρεί την τρίχα με τη χρήση έντονου φωτός λέιζερ, το οποίο απορροφάται από την μελανίνη στη ρίζα της τρίχας.

Οι συνεδρίες διοδικού laser  είναι αρκετά αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, αλλά πρέπει να επαναλαμβάνονται για μεγαλύτερη επίτευξη μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων. Ο ακριβής αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από την περιοχή και την πυκνότητα της τριχοφυΐας. Ωστόσο, το διοδικό laser μας προσφέρει άμεσα αποτελέσματα από την δεύτερη συνεδρία εφαρμογής.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του διοδικού laser είναι ότι είναι αποτελεσματικό σε πολλούς τύπους τριχοφυΐας, συμπεριλαμβανομένων των πιο σκούρων τριχών ή των τριχών σε περιοχές με πυκνότητα τριχών. Επίσης είναι λιγότερο επώδυνο σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Επιπλέον, είναι γρήγορο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η μέθοδος είναι ασφαλής και γίνεται από ιατρό ή νοσηλευτή.

Τα DR figura σας περιμένουν για μια δωρεάν αξιολόγηση από την επιστημονική μας ομάδα που έχετε την δυνατότητα να λύσετε όλες τις απορίες σας σχετικά με την τριχοφυΐα και τις μεθόδους αντιμετώπισης.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)