Νέα

Πώς λειτουργεί η θεραπεία φωτοδυναμικής Hair Energy;

Η απώλεια των μαλλιών είναι μία φυσιολογική διαδικασία, που διασφαλίζει την ανανέωσή τους.

Κατά μέσο όρο χάνουμε καθημερινά περίπου 50-100 τρίχες. Σε κάποιες περιπτώσεις η τριχόπτωση, όμως, ξεφεύγει από τα φυσιολογικά και γίνεται παθολογική κατάσταση.

Η αραίωση στα μαλλιά, γνωστή και ως αλωπεκία, μπορεί να είναι απόρροια κληρονομικότητας, ορμονικών αλλαγών, ιατρικών παθήσεων ή φαρμακευτικής αγωγής.

Οι μισοί άνδρες βιώνουν κάποιο είδος αλωπεκίας μέχρι την ηλικία των 50 ετών. Η τριχόπτωση ξεκινάει συνήθως μεταξύ 20 και 30 ετών, με σταδιακή αραίωση των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού και τους κροτάφους.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος της Φωτοδυναμικής – Hair Energy;

Η φωτοδυναμική θεραπεία εγκρίθηκε αρχικά από την Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων (FDA)και είναι μία 100% φυσική θεραπεία, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα για τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια.

Η θεραπεία Hair Energy (φωτοδυναμική θεραπεία), είναι μη μία επεμβατική μέθοδος, με φως που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος, η οποία αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και τα τριχοειδή αγγεία στην περιοχή, διεγείρει τους ινοβλάστες, τα κερατινοκύτταρα και την επανεπιθηλιοποίηση.

Πόση ώρα διαρκεί;

Η διαδικασία δεν ξεπερνά τα 45’ ενώ ο δέκτης μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του εργασίες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Η θεραπεία ενδείκνυται σε περιπτώσεις αρχόμενης αραίωσης και αδύνατης τριχοφυΐας. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, καθώς παρατείνεται αρκετά η παραμονή της τρίχας σε αναγενή φάση, μειώνεται εντυπωσιακά η τριχόπτωση και είναι πολύ πιο εύκολη η απορρόφηση και διάχυση υλικών που δρουν θεραπευτικά στο δέρμα και στην τρίχα.

Εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα των Dr Figura!


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)