Νέα

Προσθετική μαλλιών ή μεταμόσχευση μαλλιών;

Προσθετική μαλλιών ή μεταμόσχευση μαλλιών; Τι να επιλέξετε;

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για να αντιμετωπίσετε οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών;

Πολλοί Άνδρες και πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν σε μικρό ή σε μεγαλύτερο βαθμό απώλεια μαλλιών. Αυτό κάνει τους περισσότερους να αισθάνονται πολύ άσχημα για την εικόνα τους. Είναι φυσικό, αφού τα γεμάτα μαλλιά είναι ελκυστικά και σημάδι τόσο νεότητας όσο και ζωντάνιας!

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι αποτελεσματική και δημοφιλής. Πολλοί ασθενείς αναρωτιούνται  πριν την τελική επιλογή τους αν είναι καλύτερο να εφαρμόσουν ένα σύστημα αναπλήρωσης μαλλιών (περουκίνι) ή να προχωρήσουν σε διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να συγκρίνουμε τα πλεονεκτήματα της προσθετικής μαλλιών και της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών. 

Τι σημαίνει Προσθετική μαλλιών – «Σύστημα μαλλιών» ;

Αναφέρεται σε διάφορα είδη (περουκίνια, τουπέ) και κατασκευάζεται κατά παραγγελία για άνδρες και γυναίκες.  Αυτά τα προσαρμοσμένα κομμάτια μαλλιών μπορεί να διαφέρουν σε συνολική ποιότητα, αλλά λειτουργούν καλύπτοντας το κενό η την αραίωση του ενδιαφερόμενου.

Τα εξελιγμένα συστήματα  αναπλήρωσης μαλλιών έχουν σχεδιαστεί για να προσομοιώνουν τη φυσική εμφάνιση και την υφή των ανθρώπινων μαλλιών. Με έμφαση στην αντιστοίχιση χρώματος με τον ασθενή, την απόκρυψη της φαλάκρας κατά μήκος των άκρων της υπόλοιπης γραμμής μαλλιών και τη δημιουργία ενός απρόσκοπτου συνολικού εφέ. Αυτό προϋποθέτει την τήρηση κάποιων χρονοβόρων και με μεγάλο κόστος διαδικασιών.

Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων μαλλιών

Συγκρίνοντας τα συστήματα  αναπλήρωσης μαλλιών και την χειρουργική αποκατάσταση το πρωταρχικό πλεονέκτημα είναι η εξοικονόμηση χρημάτων.

Είναι όμως ακριβώς έτσι;;

Τα ειδικά κατασκευασμένα κομμάτια μαλλιών είναι πιο προσιτά από το να υποβληθεί κάποιος σε σε μεταμόσχευση μαλλιών. Ωστόσο, ένα σύστημα αναπλήρωσης μαλλιών θα χρειαστεί συχνή αντικατάσταση, επισκευή ή αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Τελικά τα κάνει πολύ πιο ακριβά από μια μεταμόσχευση μαλλιών.

Σε αντίθεση με τα συστήματα αναπλήρωσης μαλλιών, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει έρθει εδώ και αρκετά χρόνια για να δώσει μόνιμο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα! Η τεχνική μεταμόσχευσης των Dr Figura είναι ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή  στην αντιμετώπιση της ανδρογενετικής τύπου αλωπεκίας. Εφαρμόζεται επίσης σε φρύδια, γένια κλπ. σε άνδρες και γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα το πλεονέκτημα της μεταμόσχευσης  μαλλιών είναι ότι το άτομο που θα υποβληθεί στη διαδικασία θα μπορεί να έχει ξανά τα μαλλιά του φυσικά και για πάντα. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχεί για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση ενός συστήματος μαλλιών.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης αποκατάστασης μαλλιών είναι εξαιρετικά και φαίνονται απόλυτα φυσικά. Ακόμη και από κοντά, η επέμβαση δεν είναι εμφανής χάρη στη εξελιγμένη τεχνική που εφαρμόζεται πλέον.

Στα Dr figura είμαστε στη διάθεσή σας με ειλικρίνεια και σαφήνεια να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τα μαλλιά σας!

Μάθετε περισσότερα:

Ποιο είναι το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Ουλωτική αλωπεκία: πού οφείλεται και πώς θεραπεύεται


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)