Νέα

5 +1 διάσημοι που έχουν προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών

Πολλά διάσημα ονόματα έχουν ανανεώσει την εμφάνιση τους με νέα, πλούσια και φυσικά μαλλιά που μόνο η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να χαρίσει!

Jude Law

Σε ηλικία περίπου 26 ετών, φαινόταν ήδη πως ο Jude Law ανήκε στο 80% του ανδρικού πληθυσμού που σε κάποια χρονική στιγμή έρχεται αντιμέτωπο με το πρόβλημα της ανδρογενετικής αλωπεκίας. Βέβαια, στα 40 του, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε οριστική λύση στο πρόβλημα της φαλάκρας με τη μεταμόσχευση μαλλιών, που είναι και ο μοναδικός τρόπος να αντιστρέψει κανείς την ανδρική αλωπεκία!

David Beckham

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής επέλεξε τη μέθοδο FUE για να προχωρήσει σε εμφύτευση μαλλιών, όταν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με φήμες, το πρόβλημα της αραίωσης ξεκίνησε όταν ο David Beckham πήρε μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες Galaxy. Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι εντελώς φυσικό, όπως προκύπτει πάντα με τη μέθοδο FUE

Elon Musk

Η εμφάνιση του συνιδρυτή της Tesla στο Met Gala του 2022 έγινε αντικείμενο συζήτησης, αφού η υποχώρηση της μετωπιαίας γραμμής του προσώπου του είχε σαφώς αντιστραφεί. Συγκεκριμένα, o Elon Musk έχει υποβληθεί δύο φορές σε μεταμόσχευση μαλλιών, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα το 2002 και να βασίζεται στη μέθοδο FUT.

Bradley Cooper

Η διαφορά στα μαλλιά του διάσημου γόη φάνηκε μεταξύ της ταινίας «Yes Man» του 2008 και «The Hangover» του 2009. Η μεταμόσχευση μαλλιών που επέλεξε ο Brad, έχει εστιάσει στην περιοχή των κροτάφων χωρίς αισθητό χαμήλωμα της μετωπιαίας γραμμής των μαλλιών.

John Travolta

O all time classic ηθοποιός του Hollywood έχει δηλώσει πως υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών το 2016, με αποτέλεσμα που κυριολεκτικά έσβησε χρόνια από την ηλικία του!

Tom Hanks

Για να διατηρήσει την εμφάνιση του όσον τον δυνατόν πιο φυσική, ο διάσημος ηθοποιός με την ελληνική υπηκοότητα, προχώρησε στην εμφύτευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE, εστιάζοντας περισσότερο στην περιοχή των κροτάφων.

Αν και η τριχόπτωση είναι συχνή στους περισσότερους άντρες, διάσημους και μη, δυστυχώς, η μεταμόσχευση μαλλιών αρχικά προσεγγίζεται με δισταγμό.

Είναι, όμως, ο μόνος τρόπος για να κάνετε το πρώτο βήμα στον αγώνα κατά της τριχόπτωσης. Πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, που θα σας απαλλάξει οριστικά από το πρόβλημα της αραίωσης, αφού τα νέα μαλλιά, που προέρχονται από ζώνες μόνιμης τριχοφυΐας του ίδιου του ασθενούς, δεν ξαναπέφτουν ποτέ!

Υπολογίστε το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών με τον μετρητή των τριχοθυλακίων!

Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει γίνει λιγότερο επεμβατική και επώδυνη!

Πολλοί διστάζουν να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών, επειδή φέρνουν στο νου τις αντιαισθητικές ουλές που άφηναν παλιότερες μέθοδοι εμφύτευσης, όπως η FUT. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η συγκεκριμένη μέθοδος βασίζεται στην εξαγωγή μια λωρίδας δέρματος (strip) από το πίσω μέρος του κεφαλιού, για να επεξεργαστεί στη συνέχεια και να προκύψει στο μόσχευμα. Έτσι, υπήρχε πάντα η πιθανότητα ουλής μετά την επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο.

Με τη νέα μέθοδο FUE,  δεν υπάρχει πλέον αντιαισθητική ουλή!

Η νέα μέθοδος FUE έχει βοηθήσει πολύ τη μεταμόσχευση μαλλιών να αποκτήσει τη φήμη και την εδραίωση που της αξίζει. Δεν αφαιρείται λωρίδα δέρματος για μόσχευμα, οπότε δεν αφήνει καμία ουλή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αντιθέτως, βασίζεται στην εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή ξεχωριστά – ένα προς ένα – και στην επαναφύτευση τους στην περιοχή με αραίωση, κατά τέτοιον τρόπο, ώστε τα νέα μαλλιά να είναι σε πλήρη αρμονία με το υπόλοιπο σύνολο. Γίνεται με τοπική αναισθησία, διαρκεί 4 – 8 ώρες ανάλογα με την περίπτωση και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του λίγες μέρες μετά την επέμβαση.

Σας παρέχουμε δωρεάν εξατομικευμένη διάγνωση, ώστε να τολμήσετε την αλλαγή που πάντα ονειρευόσασταν με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία των Dr. Figura!

 

Μάθετε περισσότερα:

Βήμα-βήμα η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών: τι αποτέλεσμα να περιμένω;


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)