Νέα

Βήμα-βήμα η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών!

Ποια είναι τα βήματα της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών δίνει μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα!

Πριν την διαδικασία μεταμόσχευσης

Μια δωρεάν διάγνωση θα μας βοηθήσει να εξατομικεύσουμε το πλάνο της επέμβασης. Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Dr. Figura θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών, που θα λειτουργήσει καλύτερα στη δική σας περίπτωση και που θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα πάρετε, δηλαδή, μια εκτίμηση για τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρειαστείτε και για το κόστος της επέμβασης, που καθορίζεται από τον απαιτούμενο αριθμό, αλλά κι από τη μέθοδο εμφύτευσης.

Υπολογίστε το κόστος με τον μετρητή τριχοθυλακίων των Dr. Figura!

Κατά την διαδικασία μεταμόσχευσης

Τα Dr. Figura εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών, που διαρκεί συνήθως 4-8 ώρες. Αφού έχουμε πάρει το ιστορικό σας και έχουμε χαρτογραφήσει την περιοχή που θα λάβει το μόσχευμα (λήπτρια περιοχή) θα εφαρμόσουμε τοπική αναισθησία στο τριχωτό της κεφαλής.

Τα τριχοθυλάκια επιλέγονται από ζώνη σταθερής τριχοφυΐας του ίδιου του ασθενούς, συνήθως από το πίσω και πλαϊνό μέρος του κεφαλιού.

Με τη μέθοδο FUT, αφαιρείται χειρουργικά μια λωρίδα δέρματος που περιέχει τους ανθεκτικούς θύλακες, η οποία θα διαχωριστεί και θα εμφυτευτεί στο σημείο της αραίωσης. Μετά τη συρραφή της δότριας περιοχής, παραμένει μια λεπτή ουλή, που δε φαίνεται, εκτός κι αν κοπούν πολύ κοντά τα μαλλιά.

Με τη μέθοδο FUE, η μεταμόσχευση μαλλιών εξελίχθηκε και απλουστεύτηκε! Το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι επιτρέπει τη λήψη μεγαλύτερου αριθμού μοσχευμάτων κι ότι δεν αφήνει κανένα σημάδι στο δέρμα του ασθενούς. Τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται μεμονωμένα με ένα εργαλείο σε σχήμα στυλό και επανεμφυτεύονται στη λήπτρια περιοχή σε γωνία και πυκνότητα που έχει μελετηθεί, ώστε να ταιριάζει με το αρχικό μοτίβο.

Οι γιατροί των Dr. Figura είναι ειδικοί στο να διασφαλίσουν ότι τα μοσχεύματα τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μη ξεχωρίζουν από τα κανονικά σας μαλλιά. Έτσι, θα έχετε ένα μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα που θα σας απαλλάξει οριστικά από τη ψυχολογική δυσφορία που προκαλεί η απώλεια των μαλλιών σας!

Μετά την διαδικασία μεταμόσχευσης

Ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του την ίδια ημέρα. Η μεταμοσχευμένη περιοχή θα είναι ευαίσθητη τις πρώτες μέρες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του εντός 2 – 5 ημερών από τη μεταμόσχευση μαλλιών. Ο γιατρός θα σας ζητήσει να καλύψετε το τριχωτό της κεφαλής σας για τουλάχιστον μία ή δύο ημέρες. Μπορεί να σας συνταγογραφήσει φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση φλεγμονής ή πρηξίματος. Οι επιπλοκές και οι παρενέργειες που σχετίζονται με μια μεταμόσχευση μαλλιών δε διαρκούν παραπάνω από λίγες ημέρες και αντιμετωπίζονται εύκολα.

Στα Dr. Figura εξασφαλίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ταιριάζει απόλυτα με τη φυσιογνωμία σας! Η ομάδα μας θα είναι μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόσχευσης μαλλιών. Θα είναι υπεύθυνη για την προσωπική σας φροντίδα και την παρακολούθησή σας μετά την επέμβαση.

Ανανεώστε την εικόνα σας με Μεταμόσχευση FUE -50% έκπτωση στα τριχοθυλάκια που χρειάζεστε!

Μάθετε περισσότερα:

Αλωπεκία: πού οφείλεται και πώς θεραπεύεται

Πώς να καταπολεμήσετε την αραίωση των μαλλιών σε 5 βήματα


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)