Νέα

5+1 ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Η αποτρίχωση με Laser έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής μέθοδος αποτρίχωσης. Τόσο γυναίκες όσο και άντρες προτιμούν αυτή την μέθοδο σε σχέση με τις παλιές κλασσικές μεθόδους. Τα DR FIGURA έχουν επενδύσει στη χρήση διοδικού Laser καθώς αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αποτρίχωσης. Το διοδικό Laser ουσιαστικά εκπέμπει ενισχυμένη μονοχρωματική ακτίνα φωτός μήκους κύματος 810nm με αποτέλεσμα την βαθύτερη διείσδυση στη ρίζα της τρίχας. Μιλάμε επομένως για μια συγκεντρωμένη δέσμη φωτός σε ακριβές σημείο καταστρέφοντας έτσι με αποτελεσματικό τρόπο την τρίχα από την ρίζα της.

Συγκεντρώσαμε τα 5+1 βασικά οφέλη που αποκομίζει κάποιος όταν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το Laser για την αποτρίχωση του.

  1. Εξοικονόμηση χρόνου

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης όπως το ξυραφάκι, το κέρι ή την κλωστή η αποτρίχωση με Laser είναι μια πιο αποτελεσματική διαδικασία, καθώς μπορεί να στοχεύσει σε πολλούς θύλακες τριχών ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο και καθιστώντας την πιο βολική επιλογή. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που υποβάλλεται σε θεραπεία. Ωστόσο, οι περισσότερες θεραπείες αποτρίχωσης με Laser διαρκούν από λίγα λεπτά έως μία ώρα για να ολοκληρωθούν. Ο γρήγορος και εύκολος χαρακτήρας της αποτρίχωσης με λέιζερ σημαίνει ότι μπορείτε να την εντάξετε στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

  1. Μακροχρόνια αποτελέσματα

Η αποτρίχωση με Laser παρέχει μακροχρόνια μείωση της τριχοφυΐας σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης. Ενώ η αποτρίχωση με κερί, το ξύρισμα και η κλωστή προσφέρουν προσωρινά αποτελέσματα, η αποτρίχωση με λέιζερ παρέχει μόνιμη ή μακροχρόνια μείωση της τριχοφυΐας στοχεύοντας στον ίδιο τον θύλακα της τρίχας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να επιτύχει μείωση της τριχοφυΐας έως και 90% μετά από 6 έως 8 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με λέιζερ μπορεί να διαρκέσουν για αρκετά χρόνια, ανάλογα με τον τύπο τρίχας του ατόμου, τον τύπο του δέρματος και την περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία.

 

 

  1. Εφαρμογή σε όλους τους τύπους δέρματος

Η αποτρίχωση με Laser αποτελεί μια ευέλικτη θεραπεία που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Το διοδικό Laser επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί και σε μαυρισμένες επιδερμίδες, άρα καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Γενικά τα νέα μηχανήματα Laser είναι ασφαλή και αποτελεσματικά τόσο για ανοιχτόχρωμους όσο και για σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.

  1. Χωρίς παρενέργειες

Η αποτρίχωση με διοδικό Laser αποτελεί μια μη επεμβατική διαδικασία με ελάχιστες παρενέργειες. Μπορεί ορισμένα άτομα να εμφανίσουν ήπιο ερεθισμό αμέσως μετά τη θεραπεία, οι επιπτώσεις αυτές συνήθως υποχωρούν τις επόμενες ώρες. Με την αποτρίχωση με Laser σε σχέση με τις άλλες μεθόδους όπως το κερί και το ξυράφι αποφεύγονται παρενέργειες όπως έντονοι ερεθισμοί, εγκαύματα και τρίχες που γυρνάνε και εγκλωβίζονται στο δέρμα.

  1. Απαλό και λείο δέρμα

Η αποτρίχωση με Laser αφήνει το δέρμα απαλό και λείο καθώς στοχεύει στους θύλακες της τρίχας και δεν αφαιρεί μόνο τις ανεπιθύμητες τρίχες αλλά συμβάλλει και στην παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Αυτό οδηγεί στην βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος αφήνωντας το δέρμα λείο χωρίς έντονους ερεθισμούς.

  1. Εξοικονόμηση χρημάτων

Η αποτρίχωση με Laser δεν έχει μόνο το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης χρόνου αλλά και χρήματος. Μπορεί στην αρχή να αποτελεί μια επένδυση για τους εαυτούς μας αλλά μακροπρόθεσμα μας βοηθάει να εξοικονομήσουμε χρήματα. Οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτρίχωσης συχνά απαιτούν συνεχή έξοδα για ξυραφάκια, κρέμες ξυρίσματος, ραντεβού για αποτρίχωση με κερί τα οποία αν αθροιστούν αποτελούν μεγάλο κόστος με την πάροδο του χρόνου. Η αποτρίχωση με λέιζερ προσφέρει μια οικονομικότερη λύση, καθώς παρέχει αποτελέσματα μακράς διάρκειας, μειώνοντας την ανάγκη για προϊόντα ή υπηρεσίες αποτρίχωσης.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)