Νέα

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ;

Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία 10 χρόνια με αποτέλεσμα να αποτελεί μια επέμβαση ρουτίνας αισθητικής φύσεως στην οποία προχωρούν τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Η βασική ερώτηση που απασχολεί τους περισσότερους υποψηφίους μεταμόσχευσης μαλλιών είναι αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και αν θα υπάρξει κάποια επιπλέον απώλεια στα μεταμοσχευμένα μαλλιά.

Διαρκεί η μεταμόσχευση μαλλιών για πάντα;

Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να είναι μόνιμη, διαρκεί δηλαδή για μια ζωή. Μια μεταμόσχευση  μαλλιών ολοκληρώνεται σε 1 χρόνο από την ημέρα της επέμβασης και τότε είναι εμφανές το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Το πιο βασικό όμως είναι ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Τα νέα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ, αφού προήλθαν από την περιοχή μόνιμης τριχοφυΐας.

Η μεταμόσχευση με την μέθοδο FUE είναι μια απλή διαδικασία, κατά την οποία γίνεται εξαγωγή των μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την ζώνη σταθερής τριχοφυΐας (δότρια ζώνη) και έπειτα η τοποθέτηση τους ένα ένα στην λήπτρια περιοχή. Χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία κατά την διάρκεια της επέμβασης για την ακρίβεια εξαγωγής και τοποθέτησης. Τα τριχοθυλάκια αυτά επειδή προήλθαν από την ζώνη μόνιμης τριχοφυΐας δεν θα πέσουν ποτέ με αποτέλεσμα η μέθοδος FUE να αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας.

Ποια είναι τα βασικά οφέλη της μεταμόσχευσης μαλλιών;

  • Ανώδυνη μέθοδος καθώς χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία
  • Δεν υπάρχουν τομές και ράμματα στη δότρια περιοχή
  • Φυσικό αποτέλεσμα
  • Η επέμβαση γίνεται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό
  • Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

Διατήρηση του αποτελέσματος

Η συντήρηση και η φροντίδα των μαλλιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την διατήρηση του αποτελέσματος μετά από την μεταμόσχευση μαλλιών. Στα DR FIGURA προτείνεται συχνά η ενέσιμη μεσοθεραπεία μαλλιών PRP μετά την μεταμόσχευση μαλλιών καθώς ενδυναμώνει τα νέα τριχοθυλάκια που τοποθετήθηκαν στην λήπτρια περιοχή ενισχύοντας το αποτέλεσμα της επέμβασης. Το PRP μαλλιών (Platelet-Rich Plasma) χρησιμοποιεί τα θρεπτικά συστατικά και τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στο ίδιο μας το πλάσμα εμποδίζοντας έτσι την απώλεια μαλλιών και ενισχύοντας τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

 

Επισκεφθείτε το ιατρείο DR FIGURA για να ενημερωθείτε από το ιατρικό μας προσωπικό για τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών, την διαδικασία και το κόστος.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)