Νέα

ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΡΙΧΩΤΟΥ;

Η απώλεια μαλλιών τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες αποτελεί συχνό φαινόμενο και απασχολεί πολλούς ανάμεσα μας. Η τριχόπτωση αποτελεί η\την αυξημένη απώλεια τριχών οι οποίες δεν αντικαθίστανται από νέες οδηγώντας με αυτό τον τρόπο στην αραίωση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπίσεις την απώλεια μαλλιών από την μεταμόσχευση μέχρι τις ενέσιμες θεραπείες μαλλιών. Στα DR FIGURA η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αποφασίζει ποιός είναι ο σωστότερος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα που τον απασχολεί.

PRP ΜΑΛΛΙΩΝ-ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί την πιο ασφαλή και σύγχρονη μέθοδο πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης. Μιλάμε για το γνωστό PRP μαλλιών (Platelet-Rich Plasma) το οποίο χρησιμοποιεί τα θρεπτικά συστατικά και τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στο ίδιο μας το πλάσμα εμποδίζοντας έτσι την απώλεια και ενισχύοντας τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στα DR FIGURA προτείνεται συχνά η θεραπεία αυτή μετά την μεταμόσχευση μαλλιών καθώς ενδυναμώνει τα νέα τριχοθυλάκια που τοποθετήθηκαν στην λήπτρια περιοχή ενισχύοντας το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή, ανώδυνη και φυσικά ασφαλής. Λαμβάνεται από τον ασθενή μια μικρή ποσότητα αίματος το οποίο στη συνέχεια φυγοκεντρίζεται ώστε να διαχωριστεί το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια από το υπόλοιπο αίμα. Αφου γίνει ο διαχωρισμός γίνεται έγχυση του πλάσματος με μικρούς πομφούς στις περιοχές που παρατηρείται η τριχόπτωση

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μαλλιών PRP έχει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα. Με την βοήθεια των αυξητικών παραγόντων του πλάσματος ενεργοποιούνται εκ νέου τα κύτταρα, βελτιώνεται η υφή της τρίχας και επιβραδύνεται η τριχόπτωση. Η θεραπεία PRP μαλλιών λειτουργεί βοηθητικά στα πρώτα στάδια ανδρογενετικής αλωπεκίας με εξαιρετικά αποτελέσματα ενώ σε περιπτώσεις πλήρης τριχόπτωσης δεν θα προσφέρει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το ιατρείο DR FIGURA θα σας καθοδηγήσει ως προς την σωστότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από την τριχόπτωση.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)