Νέα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΡΙΧΩΤΟΥ: ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ

Τα αδύναμα μαλλιά και η τριχόπτωση αποτελούν ζητήματα που απασχολούν πολλούς από εμάς που αναζητάμε τρόπους για την αντιμετώπιση τους. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού είναι μια θεραπευτική διαδικασία που συνήθως απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα τριχόπτωσης ή αραίωσης των μαλλιών.

Η μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού είτε αυτόλογη είτε ετερόλογη αποτελεί μια ενέσιμη θεραπεία κατά την οποία εγχέεται στο τριχωτό της κεφαλής μέσω μικρών διαδοχικών νυγμών ένα θρεπτικό διάλυμα που περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία.

Η μεσοθεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες όπως γενετικοί/κληρονομικοί παράγοντες, ορμονικές αλλαγές, άγχος και ανεπαρκής διατροφή. Μπορεί ακόμη να βοηθήσει άτομα που παρατηρούν αραίωση στα μαλλιά τους λόγω φυσιολογικής γήρανσης.

Τα βασικά οφέλη της ενέσιμης μεσοθεραπείας μαλλιών είναι:

  • Φυσικός τρόπος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης
  • Αναζωογόνηση της τρίχας
  • Ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής
  • Αύξηση του όγκου και της πυκνότητας της τρίχας
  • Ενεργοποίηση των μηχανισμών ανάπλασης και επούλωσης του δέρματος
  • Βελτίωση της υφής, της ελαστικότητας και της γενικής εμφάνισης των μαλλιών

Η διάρκεια που θα πρέπει να έχει η μεσοθεραπεία τριχωτού κεφαλής εξαρτάται από το τύπο της τριχόπτωσης ή αραίωσης των μαλλιών, τη σοβαρότητα του προβλήματος και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Συνήθως, η μεσοθεραπεία απαιτεί πολλαπλές συνεδρίες που εκτελούνται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα, συχνά κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες έως ένα χρόνο, ανάλογα με την πρόοδο και την απόκτηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων.Το ιατρείο DR FIGURA θα σας καθοδηγήσει ως προς την σωστότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από την τριχόπτωση και θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλες τις ενέσιμες θεραπείες μαλλιών που διαθέτουμε.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)