Νέα

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ: ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας, του πιο κοινού τύπου ανδρικής τριχόπτωσης.

Τι είναι η μεταμόσχευση με την μέθοδο FUE

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι αρχικά η εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την ζώνη σταθερής τριχοφυΐας (δότρια ζώνη) και έπειτα η τοποθέτησή τους ένα ένα στην λήπτρια περιοχή. Χρησιμοποιούνται ειδικά μικροσκόπια καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας που στοχεύουν στην ακρίβεια της αφαίρεσης και τοποθέτησης. Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία ώστε ασθενής να μην νιώθει κανένα πόνο. Επιπλέον η μέθοδος αυτή δεν αφήνει κανένα σημάδι ή ουλές στο τριχωτό της κεφαλής.

Διάρκεια Επέμβασης

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 7 με 8 ώρες και χωρίζεται σε 2 στάδια. Στο 1o στάδιο ξυρίζεται η δότρια περιοχή και αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με την μέθοδο της FUE το οποίο χρειάζεται περίπου 3 ώρες. Στη συνέχεια τοποθετούνται σε ένα ειδικό διάλυμα με ειδικά συστατικά ώστε να διατηρηθούν μέχρι την τοποθέτηση τους. Στο 2ο στάδιο της διαδικασίας σε συνεννόηση με τον γιατρό και την ομάδα γίνεται ο σχεδιασμός μαζί με τον ασθενή για την τοποθέτηση τους. Τέλος ακολουθεί η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων στην περιοχή της αραίωσης η οποία διαρκεί περίπου 4 ώρες.

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν είναι άμεσα εμφανή. Μια μεταμόσχευση μαλλιών ολοκληρώνεται στον 1 χρόνο από την ημέρα που γίνεται και τότε είναι εμφανές το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Το πιο βασικό όμως είναι ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Τα νέα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ, αφού προήλθαν από περιοχή μόνιμης τριχοφυΐας. 

Το κόστος της μεταμόσχευσης

Το κόστος για την μεταμόσχευση μαλλιών εξαρτάται και διαμορφώνεται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν, την χρονική διάρκεια της επέμβασης αλλά και την μέθοδο που θα ακολουθηθεί.

Στα DR FIGURA το κόστος δεν είναι απλησίαστο καθώς αξιολογούμε κάθε περιστατικό ξεχωριστά και προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε ανάγκες του ασθενή. Στόχος μας είναι η εκμετάλλευση των διαθέσιμων μαλλιών με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο ώστε να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για τον πελάτη. 

 

Επισκεφθείτε το ιατρείο DR FIGURA για να ενημερωθείτε από το ιατρικό μας προσωπικό για τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών, την διαδικασία και το κόστος.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)