Νέα

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να χάσουν τα κιλά που πήραν στις γιορτές αυτές. Ο βασικός στόχος είναι η μείωση του σωματικού λίπους και ενώ η χειρουργική του μείωση αποτελεί μια κοινή διαδικασία οι περισσότεροι από εμάς αναζητούν λιγότερο επεμβατικές επιλογές. Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια επαναστατική τεχνολογία των τελευταίων χρόνων και γίνεται ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής που στοχεύει στην εξάλειψη του τοπικού πάχους σε δύσκολα σημεία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί την ψυχρή θερμοκρασία για την  διάσπαση των λιποκυττάρων. Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος στοχεύει άμεσα στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και χρησιμοποιεί ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες για να τα προκαλέσει να κρυσταλλωθούν και τελικά να διαλυθούν. Τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται σταδιακά από το σώμα μας μέσω της λεμφικής οδού.

Τα Dr Figura χρησιμοποιούν ένα ειδικό μηχάνημα με 4 κεφαλές που δημιουργούν αρνητική πίεση και αναρροφούν το δέρμα με το υποδόριο λίπος. Στη συνέχεια ψύχεται η συγκεκριμένη περιοχή και τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται.

Αποτελεί μια ακριβής θεραπεία καθώς στοχεύει στην εξαφάνιση του τοπικού λίπους και άκρως ασφαλής. Δεν έχει πόνο και είναι τελείως αναίμακτη. Μετά την συνεδρία η οποία διαρκεί περίπου 1 ώρα μπορείς να επιστρέψεις στις καθημερινές σου ασχολίες και δραστηριότητες.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης βοηθάει στη σμίλευση του σώματος μας και στη μείωση του επίμονου πάχους σε συγκεκριμένα σημεία. Μετά την θεραπεία της κρυολιπόλυσης αποκτάμε ένα πιο σφριγηλό και αρμονικό σώμα. Εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές όπως:

  • Μπράτσα
  • Μηροί
  • Κοιλιά
  • Γόνατα
  • Πλαϊνά Μέσης
  • Πλάτη
  • Γλουτοί

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να ειπωθεί πως η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί μια μέθοδο αδυνατίσματος αλλά μια θεραπεία για την καταπολέμηση του επίμονου τοπικού πάχους.  Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά την 3η εβδομάδα εφαρμογής και συνεχώς βελτιώνονται για τους επόμενους 2 μήνες καθώς ο οργανισμός αποβάλλει τα λιποκύτταρα.

Συνήθως για να μπορέσουμε να έχουμε εμφανή αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης απαιτούνται από 2 έως 4 συνεδρίες. Παγκόσμιες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο υποψήφιος θα χάσει 20%-25% του τοπικού λίπους μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

Στα καταστήματα DR FIGURA εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια η θεραπεία της κρυολιπόλυσης με θεαματικά αποτελέσματα. Επισκεφθείτε τα καταστήματα μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ενημερωθείτε για αυτή την επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους.


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)