Νέα

Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση πέρα από τη μεταμόσχευση;

Η τριχόπτωση είναι ένα συχνό πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογική δυσφορία ακόμα και στην ήπια μορφή της.

Υπάρχουν, όμως, αποτελεσματικές θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, οι οποίες απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, που είτε αντιμετώπισαν παρενέργειες από κοινές φαρμακευτικές θεραπείες αποκατάστασης μαλλιών, είτε θέλουν να αναστρέψουν την αραίωση των μαλλιών τους χωρίς χειρουργείο.

Hair Energy

Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι μια οικονομικά προσιτή, μη παρεμβατική διαδικασία που βοηθά στην αναχαίτιση της τριχόπτωσης. Από όλα τα μήκη κύματος που μελετήθηκαν επιστημονικά, το κόκκινο φως φαίνεται ευρέως ότι υποστηρίζει τη θετική βιολογική λειτουργία στο ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης της τριχοφυΐας.

Όταν το λέιζερ ορατού κόκκινου φωτός εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής (στην ιδανική διάρκεια, ένταση και μήκος κύματος,) το σώμα μπορεί να αξιοποιήσει το φως και να το μετατρέψει σε κυτταρική ενέργεια.

Καθώς τα κύτταρα σε ολόκληρο τον θύλακα της τρίχας γίνονται και πάλι πιο λειτουργικά, η αύξηση της κερατίνης έχει ως αποτέλεσμα την ικανότητα ανάπτυξης νέων μαλλιών. Εν ολίγοις, η θεραπεία Hair Energy τονώσει την εκ νέου ανάπτυξη των μαλλιών, προάγοντας την υγιή λειτουργία των κυττάρων!

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας: 1 Θεραπεία Hair Energy στα 29 ευρώ!

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Μια ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική για την προώθηση της αναγέννησης των μαλλιών σας, η μεσοθεραπεία μπορεί να σας δώσει νέα, πιο υγιή μαλλιά σε ελάχιστο χρόνο και με έναν ανώδυνο και ασφαλή τρόπο.

Με την άμεση στόχευση των τριχοθυλακίων στο δέρμα σας, η διαδερμική εφαρμογή της μεσοθεραπείας παρέχει ενεργά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα, κατευθείαν στο θύλακα της τρίχας, προάγοντας την αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής.

Τα οφέλη της μεσοθεραπείας δε σταματούν εδώ: βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει αποτελεσματικά τον κίνδυνο φλεγμονής του τριχωτού της κεφαλής μέσω της θεραπευτικής ενίσχυσής του, αποκαθιστά τα επίπεδα του pH και ανοίγει τον δρόμο για ένα πιο λείο και υγιές τριχωτό της κεφαλής χωρίς τριχόπτωση!

Μεσοθεραπεία ενίσχυσης τριχωτού

Η θεραπεία με PRP εφαρμόζεται επίσης στο μεσαίο στρώμα του δέρματος μέσω μικρών νυγμών, αλλά αντί για θρεπτικά συστατικά, βασίζεται σε φυγοκεντρημένα και ενεργοποιημένα αιμοπετάλια, που αντλούνται από τον ίδιο τον ασθενή μετά από μικρή αιμοληψία. Σκοπός της θεραπείας, να διεγείρει τα αδρανοποιημένα κύτταρα, παρέχοντας μια ποικιλία αυξητικών παραγόντων στο τριχωτό της κεφαλής.

Το PRP είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, εξαιρετικά ασφαλής και χωρίς παρενέργειες, αφού το πλάσμα προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή, άρα δεν υπάρχει ο κίνδυνος απόρριψής του από τον οργανισμό. Φυσικά, βοηθάει στην τόνωση των αδρανών τριχοθυλακίων και στην καταπολέμηση της αραίωσης, ενισχύοντας τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών.

Σε σύγκριση με τις προηγούμενες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, το PRP έχει παρόμοιο τρόπο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, καθώς και οι τρεις λειτουργούν ως προς την αύξηση της ροής του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Ωστόσο, το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα δίνει αποτελέσματα πολύ γρηγορότερα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας: Μεσοθεραπεία PRP – 2 συνεδρίες με 120 ευρώ!

Οι παραπάνω θεραπείες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στις αρχές της τριχόπτωσης, όταν μιλάμε για αραίωση και όχι για προχωρημένη αλωπεκία.

Η μεταμόσχευση μαλλιών παραμένει η μόνη θεραπευτική επιλογή για την αναστροφή της φαλάκρας, χωρίς περιθώρια ανάπτυξης νέων τριχών.

Τα Dr. Figura προσφέρουν μια πλειάδα θεραπειών για την προώθηση της ανάπτυξης και της αναγέννησης των μαλλιών σας, είτε μέσω της θεραπευτικής ενίσχυσης του τριχωτού της κεφαλής, είτε μέσω της αποκατάστασης της αλωπεκίας με εμφύτευση μαλλιών.

 

Μάθετε περισσότερα για την τριχόπτωση:

Αραίωση μαλλιών σε νεαρή ηλικία; Δείτε πώς θα την αντιμετωπίσετε

Αυτοί είναι οι λόγοι που πέφτουν τα μαλλιά σας


    Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)