Νέα

FACTS ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ!

Τα μαλλιά μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Η απώλεια και η αραίωση μπορεί να αποτελεί πρόβλημα για την καθημερινότητα και να ρίχνει την αυτοεκτίμηση πολλών ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, πως επεμβάσεις όπως η μεταμόσχευση μαλλιών ανθίζει ολοένα και περισσότερο σχεδόν παντού. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άνθρωποι πλέον προχωρούν σε μια επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών για να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε 5 βασικά facts για την μεταμόσχευση μαλλιών…

 1. Η μεταμόσχευση με την μέθοδο FUE αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδος

Πράγματι η μέθοδος FUE (Follicular Unit Extraction) αποτελεί την πιο σύγχρονη και διαδεδομένη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών. Η μέθοδος αυτή βασίζεται στην εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή του ασθενούς δηλαδή το πίσω μέρος της κεφαλής και την τοποθέτηση τους με ακρίβεια στα κατάλληλα σημεία-υποδοχές στην λήπτρια περιοχή.

 1. Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει μόνιμο αποτέλεσμα

Μόνο η μεταμόσχευση μαλλιών θα σας δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια δεν επηρεάζονται από τα κοινά αίτια τριχόπτωσης και για αυτό το λόγο τα τριχοθυλάκια αυτά μένουν για πάντα στη θέση τους. Χάρη στη τεχνική FUE το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και μόνιμο. Μπορεί κάποιος αφού έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών να παρουσιάσει σε άλλη περιοχή-ζώνη αραίωση και όπως δείχνουν οι στατιστικές το 33,1% προχωράει και σε 2η μεταμόσχευση μαλλιών.

 1. Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μια επιτυχημένη επέμβαση

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν ποσοστό επιτυχίας 97% και άνω. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία μιας τέτοιας χειρουργικής επέμβασης.

 • Επιλογή του κατάλληλου ιατρείου και της κατάλληλης ομάδας
 • Σωστή διάγνωση σχετικά με τον αριθμό τριχοθυλακίων
 • Σωστή μετεγχειρητική φροντίδα και εφαρμογή των οδηγιών του γιατρού
 1. Οι βασικοί λόγοι για την πραγματοποίηση μιας μεταμόσχευσης μαλλιών

Η απώλεια μαλλιών μπορεί να δημιουργήσει ένα αρνητικό συναισθηματικό αντίκτυπο και να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση κάποιου στον εργατικό τομέα ή στις συναισθηματικές/κοινωνικές του σχέσεις. Αυτά τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την επιθυμία ενός ατόμου να αναζητήσει και να μάθει πληροφορίες για την μεταμόσχευση μαλλιών. Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές μελέτες οι βασικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος προχωρά σε μεταμόσχευση μαλλιών είναι:

 • 37% για κοινωνικούς και συναισθηματικούς λόγους
 • 34,7% για λόγους καριέρας

Τα ιατρεία μεταμόσχευσης μαλλιών DR FIGURA σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται κοντά σας για να σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με την διαδικασία της μεταμόσχευσης. Στο ιατρείο μας θα δείτε φωτογραφίες πριν και μετά και θα ενημερωθείτε για το κόστος της μεταμόσχευσης.


  Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου της εταιρείας (*Απαιτείται)